Kúpiť kolobežku – e-shop

Sprievodca výberom
kolobežiek


Kolobežky  >  Trojkolesová kolobežka

Trojkolesová kolobežka

Surfovať na kolobežke? Áno, ide to. Stačí si zaobstarať kolobežku s tromi kolieskami.

More, vlny, surf. Pohoda na pláži, opaľovanie na slniečku.

Strih!

Áno, ste na kolobežke, idete po chodníku a zažívate rovnaký pocit ako surfer na mori. Že to je nezmysel? Ale nie je. Stačí mať trojkolobežku Cool Carver, na ktorej môžete surfovať, alebo lietať.

Ako na to? Stačí sa na kolobežke pohybovať zo strany na stranu, tým ju "rozhýbať" a ste ako na surfe. Paráda, a nový zážitok je tu.

Pozrite sa na propagačné video tejto novinky.

Kolobežka je skutočný unikát, pohyb na nej je prirodzený a zvládne ho aj malé dieťa. V priebehu pár minút sa novému pohybu naučí aj päťročné dieťa. Je vyrobená z kvalitného kompozitného materiálu, ľahká a výborne ovládateľná, vrátane brzdy na riadidlách.

Odporúčame ju používať na rovných plochách, nie je úplne vhodná na triky na prekážkach. Na zábavnú pohodovú jazdu je ale ideálna.

Trojkolobežka JD BUG Cool Carver - surfujte na kolobežke

Cool Carver je unikátna svojím systémom jazdy, kedy sa pomocou pohybov zo strany na stranu trojkolobežka sama rozhýbe. Pohyb tak nepripomína jazdu na kolobežke, ale skôr surfovanie po asfalte. Niekomu pripomína dokonca lietanie. Zalietajte si na kolobežke!

Kolobežka je veľmi ľahká, neváži ani šesť kíl a je určená pre deti už od piatich rokov.

Zdieľajte článok



Odporúčame kolobežky






Ďalšie novinky

Náhradné kolieska na kolobežku

Medzi často žiadané príslušenstvo na kolobežky patria aj náhradné kolieska na freestyle kolobežky. Tie sa pri intenzívnom jazdení veľmi rýchlo opotrebujú.

Skladacie kolobežky pre deti i dospelých

Skvelú zábavu zažijete na skladacích kolobežkách. Zvyčajne sa vyrábajú z hliníka, takže sú odolné a pekné na pohľad. Jednoducho ich zložíte a môžete vyraziť do skateparku.

všetky novinky