Kúpiť kolobežku – e-shop

Sprievodca výberom
kolobežiek


Kolobežky  >  Kolobežky recenzie, recenzie kolobežiek

Kolobežky - recenzie zákazníkov

Prečítajte si recenzie skutočných zákazníkov, ktorí si kúpili kolobežky. Vyberte si potom kolobežky v e-shope.

Súhrn recenzií produktu Kolobežky:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Kolobežka WORKER Tri

Najlepšia cena kolobežky s 3 kolieskami pre našu 3-ročnú dcéru - dobrá stabilita

Celkové hodnotenie: 8.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.05.2013)



Recenzia Kolobežka Spartan X-145

Sme prekvapení kvalitou za túto cenu... Veľká spokojnosť. Je to moja prvá kolobežka, na ktorej som kedy jazdila, takže skúsený kolobežkár nie som, ale myslím, že bežnému užívateľovi stačí. Kolobežka je veľmi praktická, skladná, ľahká a predsa pevná a stabilná.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.05.2018)



Recenzia Kolobežka WORKER Whizz

Kolobežku si vybrala vnučka / 4 roky/. Ona je spokojná, páči sa jej. Ja mám vážne výhrady k funkcii kotúčovej brzdy. Určite by som už tento typ kolobežky nekupoval.

Celkové hodnotenie: 6.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.05.2013)

pekný dizajn, páči sa vnučke

kotúčova brzda brzdí zadné koleso aj bez jej aktivovania



Recenzia Kolobežka WORKER Plofi so svietiacimi kolieskami

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.03.2023)

ľahká ale pevná kolieska pekne svietia, najskor cervenou, ked dieta zrychli prida sa zelena a ked uz svisti s vetrom o preteky tak sa objavi aj modra rukovate su z makkej peno-gumy da sa pomerne lahko poskladat



Recenzia Kolobežka WORKER City 16"

Za tu cenu som nenasiel lepsiu kolobezku pre vysokeho cloveka. Skoda, ze je nosnost len do 100kg. Vyhodou su nafukovacie kolesa, jazda je pohodlna. Kolobezka trosku vrzga, dufam, ze vydrzi.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.07.2019)

cena nastavitelna vyska riaditok riaditka vhodne aj pre 2m cloveka pohodlna rucne brzdy nafukovacie kolesa

mala nosnost trosku vrzga



Recenzia Kolobežka Yedoo Mezeq Disc New

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.05.2018)

Kúpili sme ju 8-ročnej dcére. Báli sme sa, či to zvládne, keďže kolobežka je väčšia a určená pre staršie deti. No zvládla to bez problémov, do konca z nej bola nadšená. Vozíme sa na nej celá rodina :-) Určite odporúčam.



Recenzia Detská kolobežka Globber My Free

Po dôkladnom zhodnotení a doporučení Vašim pracovníkom. Asi dobre musia sa vyjadriť rodičia. Odporučala by som ostatným.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 11.07.2016)

Kupovala som to ako dar pre vnúča .Po konzultácii sVašim pracovníkom arodičmi.

Musia sa vyjadriť rodičia, nebývame spoločne



Recenzia Kolobežka WORKER Tri

S výrobkom som spokojná

Celkové hodnotenie: 8.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.05.2013)



Recenzia Kolobežka WORKER City 16"

produkt som si vybral preto lebo je to dobra znacka produkt som len vyskusal a pouziva sa pohodlne preco by som produkt doporucil ostatnym,? lebo som spokojny pri dalsom nakupe si budem davat pozor na farbu ,lebo mi dosla ina farba ,ale teraz mi to nevadi. dakujem

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.11.2009)

kvalitny vyrobok velmi perfektne brzdy co je velmi dolezite pre bezpecnost je velmi stabilny a konfortny zazitok z uzivania.

malej kolobezke s tvrdymi malými kolieskami



Recenzia Kolobežka WORKER Racer

Ľahké a bezpečné používanie, výborné jazdné vlastnosti. Prednosťou je protišmyková nášľapná plocha kolobežky, možnosť jednoduchého skladania pri premiestňovaní na väčšiu vzdialenosť, samozrejmosťou je používanie ochranných pomôcok pre dieťa.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 25.04.2016)

kvalitne vyrobená skladacia kolobežka, nášľapná plocha je protišmyková a bezpečná pre dieťa



Recenzia Kolobežka WORKER Dalai NEW

Keďže som staršia osoba, toto bol darček k narodeninám môjho vnuka, ktorý má 5 rokov a darčeku sa veľmi potešil. Nemám ešte skúsenosti s týmto produktom, bol to výber na základe vizuálneho zhodnotenia a zváženia opisu ponúkaného tovaru, preto aj moje hodnotenie bude musieť trošičku počkať.Čo som bola nadmieru spokojná bola dodávka tovaru za veľmi krátky čas .

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.10.2009)

zatiaľ sa javí spokojnosť s týmto výrobkom



Recenzia Kolobežka WORKER Whizz

Veľká spokojnosť,tovar bol presne opísany.100% spokojnosť aj s dodaním tovaru a takisto som moc spokojná s komunikáciou prostredníctvom emailu.Pri preberaní tovaru bolo všetko v poriadku a aj faktura bola priložená ku kolobežkám.Určite by som odporučila nákup v tomto obchode každému mojemu známemu

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.12.2013)

ľahká manipulácia,nieje vôbec zložitá na poskladanie,pekná farba a aj príjemná cena :)



Recenzia Kolobežka JD BUG Air Surfer

- dcérka je z neho nadšená pretože jazda na surfery jej dáva väčšie možnosti rôznych pohybov, ktoré jej klasická kolobežka neumožňuje

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 11.04.2016)

- pevný, skvelý dizajn, ľahko nastaviteľný - riaditka sú otočné o 360°stupňov čím nedochádza pri jazde k zabrzdeniu predného kolesa ako sa nám to stávalo na klasickej kolobežke a malá preletela cez riaditka - takže ako matka som spokojná s bezpečnosťou jazdy



Recenzia Kolobežka WORKER Authico

Kolobežku som si kúpila aby som mohla jazdiť s deťmi na ihrisko, do školy - škôlky. Som spokojná, kolobežka je podľa popisu veľká, ľahká a rýchla, po cestnej komunikácii jazdí super. (Po teréne nejazdím). Po hrbolatej ceste dosť hrkoce, ale inak nemám žiadne výhrady.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.06.2017)

Pomer cena/kvalita

zatiaľ nič



Recenzia Ložiská WORKER 608 Z

V prvom rade si kazdy musi uvedomit ze do akej kategorie patri tovar , konkretne tieto loziska su fajn ale pre ucel jazdenia by som odporucil priplatit si za vacsiu kvalitu kedze su do 50kg , ale pokial tuto vahu neprekrocite tak odporucam

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 11.03.2017)

super cena

-



Recenzia Kolobežka WORKER City 16"

Kolobežku veľmi odporúčam!!

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.03.2017)

Pefektná kolobežka. Poskladanie dá trochu zabrať, ale ak máte šikovného človeka pri sebe, do hodiny to máte zmáknuté. Odporúčam dokúpiť košík, zvonček a reflexné prvky. Inak je veľmi veľmi fajn.

Je trochu objemnejšia, ale to k tomu patrí :)



Recenzia Kolobežka Spartan Jumbo

pre tento produkt som sa rozhodla na základe parametrov - nechcela som príliš malé kolieska kvôli nerovnému povrchu a vzdialenosti - Spartan Jumbo spĺňa všetky moje požiadavky, dokonca aj ja som schopná sama a jednoducho si ju poskladať, bezpečná a pohodlná, neľutujem kúpu - som spokojná maximálne

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.10.2015)

rýchla, pohodlná, pevná, ľahko skladateľná



Recenzia Kolobežka WORKER Nuvola

Mám ju krátko, len raz som ju vyskúšal, ale urobila na mňa veľmi dobrý dojem. Je rýchla, pevná a konštrukčne dobre riešená. Pri jej hľadaní mi pomohli recenzie užívateľov. Myslím si, že je za veľmi dobrú cenu, ak to porovnám s inými, aj drahšími kolobežkami. Takže zatiaľ veľká spokojnosť, odporúčam. :-)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.09.2017)



Recenzia Kolobežka WORKER Whizz

na momentalny popud dcery sme hladali na internete kolobezku, mame uz jednu s malymi kolieskami a tato mi prisla pevnejsia a odolnejsia, vhodna na "nase" chodniky a chodniky v parkoch /so strkom/. A este bola v akcii, tak nebolo co riesit.... Navod na montaz je zbytocne komplikovany, clovek ma dojem, ze je to zlozite a pritom ide len o spojenie vidlice so zvyskom konstrukcie... asi to vacsina ludi urobi podla vlastnej logiky...

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.05.2012)

velke kolieska na nerovny teren pevna



Recenzia Kolobežka Spartan X-145

Som spokojná , odporúčam

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.04.2017)

Konštrukcia Vzhľad je super Dobre skladanie Dobré sa jazdí ( myslím tým naše cesty a chodníky :) ) Už prvý deň som dala skúšobné viac kilometrov a na kolobežke nič , teda kolieska vydržia dosť



Recenzia Disney - zvonček na bicykel

ucel splnil, dieta potesil a nepokazil sa po prvom pouziti...

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.10.2013)

lahko ovladatelny pre male rucky dietata putava farba

trochu zlozitejsia montaz - nedarilo sa nam jednoducho a rychlo zasrobovat 2 malicke sroby



Recenzia Kolobežka WORKER Snow Spider 2v1

odporučila by som každému, kto chce kúpiť kolobežku ,pretože sa môže používať aj v zime na lyžovanie kedže mám doma dve deti a iba jednu kolobežku musela som kúpiť ešte jednu deti sú radi nevadia sa a naša trojročná vie sa už s lyžou spúšťať dolu kopcom :) bola to dobrá kúpa a cena primeraná-nebola drahá

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.04.2012)

využitie po celý rok :) v lete kolobežka , v zime lyža, ktorú moje deti využívajú ,jednu máme doma druhú som musela dokúpiť aby sa nevadili



Recenzia Kolobežka WORKER Tri

s kolobezkou sme spokojni, dcerke sa paci, tesi sa z nej

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.05.2011)

vyhodna cena v akcii stabilna aj pre mensie deti nastavitelna vyska riaditka jednoducha a rychla montaz svieti, kosik na drobnosti

iba ruzova alebo modra farba



Recenzia Kolobežka inSPORTline Discola

Vdaka perovaniu ( odpruzeniu) je pohodlna aj na nerovnej ceste, vdaka pevnym velkym kolesam je rychla a ticha. Nedrmoce na ceste ako ine s plnymi kolesami. Stojan na flasku je top. Rucna brzda prakticka. Kolobezka je idealna na rychly presun,ked sa clovek ponahla. Cena kolobezky zodpoveda vyrobku. Jedina vec mi na nej chyba, a to popruh na odnesenie. Modra farba je krasna, dcera bola z nej nadsena,ked vyrastie isto vymenime jej detsku kolobezku na inu od insportline ❤️

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.03.2021)

Pohodlna Lahko skladatelna Lahka



Recenzia Kolobežka WORKER Tri 100

Kolobežka sa nám zatiaľ páči, uvidíme, ako sa nám osvedčí pri aktívnejšom používaní. Zatiaľ sme spokojní :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.05.2018)

Kolobežka vhodná na učenie.

O žiadnej nevýhode zatiaľ nevieme. Zistíme pri aktívnejšom používaní :)



Recenzia Kolobežka WORKER PitBul

Vyborna kolobezka pre dieta. A kludne aj ako prva = usetri sa 15€ za vselijake nebezpecne hracky co sa tvaria ako kolobezka. Vlastna dvojnasobna skusenost.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.09.2015)

Vyborna kolobezka do mesta. Velkost kolies a "svetla vyska" ☺ je idealna bezpecna na jazdenie v meste. Je lahka a idealna pre uz pre deti s vyskou 100cm. Je dost pevna a zvladne aj spustanie na freesajlovke (sice za cenu castejsieho vymienania lozisk, ale s tym treba pocitat). Najvacsia plosina na nohy v tejto triede, podla mna. 4 rocny syn si ju super uziva.

Mohla mat parkovaci stojancek.



Recenzia Kolobežka WORKER Snow Spider 2v1

tento nás zaujal .sme spokojní .odporúčam aj ostatným .

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 30.04.2013)



Recenzia Kolobežka WORKER Smurf

Odporúčam, kolobežka je výborná.

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.05.2013)

Tento typ kolobežky máme odskúšaný v rodine, preto sme sa rozhodli kupovať ho pre ďalšie dieťa v rodine zas.



Recenzia Detská kolobežka s nášľapnou brzdou WORKER Whizz 100 10"

Dcéra sa kolobežke veľmi potešila , výhodou sú široké kolesa , takže jej to ide super . S výberom som maximálne spokojná . Kupovala som ju pre 5 ročnú dcéru .

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.06.2017)

Široké kolesá , lepšia stabilita.



Recenzia Kolobežka Yedoo Ox New 12"

Tato kolobezka je pre deti do 10.r.Popisana je vsak od 12+ ale realita je ina...mojmu 10.r synovi boli kratke rukovete aj v najvyssej nastavenej polohe a tiez predavac na predajni nam povedal ze je to detska kolobezka.a urcite nie pre vacsie deti a dospelych .nakoniec sme si vybrali yedoo city a sme spokojni!

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.05.2018)



Zdieľajte článok


Odporúčame kolobežky






Novinky

Náhradné kolieska na kolobežku

Medzi často žiadané príslušenstvo na kolobežky patria aj náhradné kolieska na freestyle kolobežky. Tie sa pri intenzívnom jazdení veľmi rýchlo opotrebujú.

Skladacie kolobežky pre deti i dospelých

Skvelú zábavu zažijete na skladacích kolobežkách. Zvyčajne sa vyrábajú z hliníka, takže sú odolné a pekné na pohľad. Jednoducho ich zložíte a môžete vyraziť do skateparku.

všetky novinky