Kúpiť kolobežku – e-shop

Sprievodca výberom
kolobežiek


Kolobežky  >  Kolobežky recenzie, recenzie kolobežiek

Kolobežky - recenzie zákazníkov

Prečítajte si recenzie skutočných zákazníkov, ktorí si kúpili kolobežky. Vyberte si potom kolobežky v e-shope.

Súhrn recenzií produktu Kolobežky:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Brašna na rám Nexelo L300354

Výborná vec pre tých, čo majú dlhú "vázu" a zároveň majú veľmi veľký telefón, ktorý sa nevmestí do iných typov kapsičiek. Nemusí vyhovovať každému. Mne nevyhovuje, budem ju predávať.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.05.2021)

Veľký rozmer aj pre veľké telefóny. Veľký priestor vnútri. Vodotesnosť. Možnosť pripojiť slúchadlá pomocou priloženej predlžovačky (pre cyklistov však určite neodporúčam počas jazdy blokovať jeden zdroj informácii o premávke (sluch)).

Ak máte krátku "vázu", občas kolenami buchnete do kapsičky. Ak však pôjdete zo sedadla, kapsička vás bude zásadne obmedzovať v pedálovaní. Predný úchyt sa môže časom zodrať pri otáčaní volantom. Môže to však trvať aj roky.



Recenzia Ložiská WORKER 608 Z

V prvom rade si kazdy musi uvedomit ze do akej kategorie patri tovar , konkretne tieto loziska su fajn ale pre ucel jazdenia by som odporucil priplatit si za vacsiu kvalitu kedze su do 50kg , ale pokial tuto vahu neprekrocite tak odporucam

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 11.03.2017)

super cena

-



Recenzia Kolobežka WORKER Snow Spider 2v1

Vyrobok, ktory som zakupil 18.novembra 2009 vo Vasom inter- netovom obchode, je ako som uz uviedol v casti argumenty v prospech predmetneho vyrobku "Pre" vratane vsetkych spomi- nanych pozitiv, mozem doporucit vsetkym dalsim potencialnym zaujemcom.

Celkové hodnotenie: 4.5


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.12.2009)

Vyrobok je spickovej kvality.Pre tento vyrobok som sa rozhodol na zaklade internetovej ponuky Vasho obchodu, ktora hned vyhovovala mojej predstave: Najma to bola vyhoda moznosti prevadzkovania vyrobku v lete a zime, len na zaklade jednoduchej vymeny koleciek za lyze, co zvladne aj menej zrucny otec resp mamicka.. Jednoduche skladanie vyrobku napr. pre prepravu v kufri auta. Nehrdzavejuce prevedenie vyrobku s proti smykovou podlozkou, co je najma pre deti potrebne. Moznost zakupenia nahradnych dielov (za uz opotrebovane), ako su kolecka a loziska, co umoznuje dlhu zivotnost vyrobku.

Nemam k vyrobku ziadne negativne argumenty.



Recenzia Kolobežka inSPORTline Discola

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.04.2021)

Zatiaľ najlepšia kolobežka na akej som stál Pevná Tichá - nehrkoce Ručná brzda Držiak na fľašu Na živo krajšia ako na fotkách 7 ročný syn je spokojný Stojan

Riaditka v najspodnejšej polohe nie sú zafixované guličkou



Recenzia Kolobežka Yedoo Mezeq Disc New

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.05.2018)

Kúpili sme ju 8-ročnej dcére. Báli sme sa, či to zvládne, keďže kolobežka je väčšia a určená pre staršie deti. No zvládla to bez problémov, do konca z nej bola nadšená. Vozíme sa na nej celá rodina :-) Určite odporúčam.



Recenzia Kolobežka Yedoo City New

Úžasná kolobežka, ktorá ľahko prejde aj cez nerovnosti....hravo zdolá aj nižšie obrubníky. Výška kolobežky sa dá nastaviť do dvoch polôh. Brzdy sú spoľahlivé. Stojan stabilný. Výber kolobežky neľutujem. Rýchly presun.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.07.2016)

spoľahlivé brzdy veľmi stabilný stojan dve možnosti nastavenia výšky kolobežky ľahká a pritom stabilná dobre sa prenáša po schodoch



Recenzia Kolobežka inSPORTline Suter SE čierno-žltá 16/12"

Kolobežka sa nachádza v sekcii pre dospelých ale výška volantu je nevhodná pre vyššie osoby. Bez náradia a dostatočnej zručnosti kolobežku doma nezložíte. Bolo potrebné nastaviť ložiská (drhli). Na ich povolenie bola potrebná nemalá sila a dva pevné kľúče. Celkovo však kolobežku odporúčam, nakoniec na nej jazdí moja manželka a je veľmi spokojná. Zložiť ju bola ale drina.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 11.05.2020)

pekná robustná kvalitné prevedenie

nie je vhodná pre domáce zostavenie nízke riaditká aj v najvyššej polohe



Recenzia Kolobežka WORKER Snow Spider 2v1

odporučila by som každému, kto chce kúpiť kolobežku ,pretože sa môže používať aj v zime na lyžovanie kedže mám doma dve deti a iba jednu kolobežku musela som kúpiť ešte jednu deti sú radi nevadia sa a naša trojročná vie sa už s lyžou spúšťať dolu kopcom :) bola to dobrá kúpa a cena primeraná-nebola drahá

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.04.2012)

využitie po celý rok :) v lete kolobežka , v zime lyža, ktorú moje deti využívajú ,jednu máme doma druhú som musela dokúpiť aby sa nevadili



Recenzia Kolobežka inSPORTline Suter SE čierno-žltá 16/12"

Kolobezku som si zlozil sam. Loziska som nenastavoval, lebo sa mi zdalo, ze idu celkom v pohode. Nie som bicyklovy fanatik, tak aj natavovanie brzd bolo pre mna narocne. Dobre sa na nej chodi, vozim a prepravujem na nej male deti. :-)

Celkové hodnotenie: 4.5


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.08.2020)

- pekna - prijatelna cena - ma normalne brzdy :-) (netreba stupat po kolese) - fukacie kolesa - ram sa zda byt celkom pevny - pohodlna jazda

- nater (poskriabe sa aj pohladom) - v navode pisu, ze treba nastavit loziska - to sa mi zda dost brutal pre beznych pouzivatelov - to ma prist uz nastavene) - nema blatniky - lepsie asi dat zostavit do bicykloveho servisu - riadidla maju take Polsko-Cinske uchytenie (nic moc)



Recenzia Kolobežka inSPORTline Mascarpo

Velmi milo ma prekvapila kolobezka, presne takuto som hladal, ine kolobezky v podobnej vybave su cenovo daleko cez 100eur. Dobre vyzera a aj dobre ide. Niekto tu pisal, ze sa odrel nohu o brzdu resp. ze hrkoce pruzenie pri jazdeni. Je to tak ako so vsetkym, treba sa s tym naucit jazdit samozrejme - nasledne to je radost. Niekto tu pisal, ze rozmer kolesa sa neda dostat, staci ked ho hodite do googla, je to uplne bezne pouzivany rozmer.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.08.2021)

gumove kolesa a plus este odpruzenie - presne to som hladal este za tu cenu bezkonkurencne vyzera a aj pocitovo je bitelna

taka drobnost - ze rucky na volante sa pri skladani len zasunu do konstrukcie, a zacvakne sa jedna zapadka, nasledne to ma velku volu, co na kormidle nie je prijemne, s troska technickou zrucnostou sa vsak ta vola da odstranit manual k tomu bol len polsky (krabica vsak bola po slovensky, asi nedopatrenie pri prebalovani), nasiel som na nete slovensky ale ani ten nebol bohvieco, obrazky ohladom nastavenia brzd boli uplne zle popisane, zjavne to bolo robene vo worde a posunula sa im grafika pri tlaci, zakruzkovane je prazdne miesto namiesto skrutiek :D Bezne zdatny clovek vsak ten navod nepotrebuje



Recenzia Kolobežka WORKER City 16"

produkt som si vybral preto lebo je to dobra znacka produkt som len vyskusal a pouziva sa pohodlne preco by som produkt doporucil ostatnym,? lebo som spokojny pri dalsom nakupe si budem davat pozor na farbu ,lebo mi dosla ina farba ,ale teraz mi to nevadi. dakujem

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.11.2009)

kvalitny vyrobok velmi perfektne brzdy co je velmi dolezite pre bezpecnost je velmi stabilny a konfortny zazitok z uzivania.

malej kolobezke s tvrdymi malými kolieskami



Recenzia Detská kolobežka Globber My Free

Po dôkladnom zhodnotení a doporučení Vašim pracovníkom. Asi dobre musia sa vyjadriť rodičia. Odporučala by som ostatným.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 11.07.2016)

Kupovala som to ako dar pre vnúča .Po konzultácii sVašim pracovníkom arodičmi.

Musia sa vyjadriť rodičia, nebývame spoločne



Recenzia Kolobežka WORKER Snow Spider 2v1

tento nás zaujal .sme spokojní .odporúčam aj ostatným .

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 30.04.2013)



Recenzia Kolobežka Spartan X-145

Som spokojná , odporúčam

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.04.2017)

Konštrukcia Vzhľad je super Dobre skladanie Dobré sa jazdí ( myslím tým naše cesty a chodníky :) ) Už prvý deň som dala skúšobné viac kilometrov a na kolobežke nič , teda kolieska vydržia dosť



Recenzia Kolobežka Crussis Urban 4.2 čierno-žltá 26/20"

Popis produktu udávaný predávajúcim sa presne zhoduje so skutočnosťou. Jazda je komfortná a rýchla. Kolobežka pri ovládaní rýchlo a dobre reaguje. Je dobre ergonomicky nastavená bez ohľadu na výšku jazdca - chrbtica jazdou netrpí. Tvarovanie gripov naozaj vydarené - bez rukavíc sú síce trochu tvrdé, ale je sa do čoho oprieť. Dizajn vymakaný - každý sa za ňou otočí :-) Takisto prvé poskladanie v domácich podmienkach je absolútne jednoduché, zvládnu aj menej zdatní montéri. Určite odporúčam vo všetkých smeroch.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.05.2017)

kvalitné brzdy výška riadidiel vyhovujúca pre nižšie aj vyššie postavy, pohodlné gripy nápaditý dizajn

chýba stojan pri zastavení (treba ju ukladať na zem alebo opierať o strom, lampy a pod.) nálepky na konštrukcii sa zrejme časom odlepia



Recenzia Disney - zvonček na bicykel

ucel splnil, dieta potesil a nepokazil sa po prvom pouziti...

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.10.2013)

lahko ovladatelny pre male rucky dietata putava farba

trochu zlozitejsia montaz - nedarilo sa nam jednoducho a rychlo zasrobovat 2 malicke sroby



Recenzia Kolobežka WORKER Authico

Kolobežku som si kúpila aby som mohla jazdiť s deťmi na ihrisko, do školy - škôlky. Som spokojná, kolobežka je podľa popisu veľká, ľahká a rýchla, po cestnej komunikácii jazdí super. (Po teréne nejazdím). Po hrbolatej ceste dosť hrkoce, ale inak nemám žiadne výhrady.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.06.2017)

Pomer cena/kvalita

zatiaľ nič



Recenzia Kolobežka WORKER Dalai NEW

Keďže som staršia osoba, toto bol darček k narodeninám môjho vnuka, ktorý má 5 rokov a darčeku sa veľmi potešil. Nemám ešte skúsenosti s týmto produktom, bol to výber na základe vizuálneho zhodnotenia a zváženia opisu ponúkaného tovaru, preto aj moje hodnotenie bude musieť trošičku počkať.Čo som bola nadmieru spokojná bola dodávka tovaru za veľmi krátky čas .

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.10.2009)

zatiaľ sa javí spokojnosť s týmto výrobkom



Recenzia Kolobežka WORKER Smurf

Odporúčam, kolobežka je výborná.

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.05.2013)

Tento typ kolobežky máme odskúšaný v rodine, preto sme sa rozhodli kupovať ho pre ďalšie dieťa v rodine zas.



Recenzia Kolobežka WORKER Whizz

Kolobežku si vybrala vnučka / 4 roky/. Ona je spokojná, páči sa jej. Ja mám vážne výhrady k funkcii kotúčovej brzdy. Určite by som už tento typ kolobežky nekupoval.

Celkové hodnotenie: 6.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.05.2013)

pekný dizajn, páči sa vnučke

kotúčova brzda brzdí zadné koleso aj bez jej aktivovania



Recenzia Kolobežka Spartan Jumbo

pre tento produkt som sa rozhodla na základe parametrov - nechcela som príliš malé kolieska kvôli nerovnému povrchu a vzdialenosti - Spartan Jumbo spĺňa všetky moje požiadavky, dokonca aj ja som schopná sama a jednoducho si ju poskladať, bezpečná a pohodlná, neľutujem kúpu - som spokojná maximálne

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.10.2015)

rýchla, pohodlná, pevná, ľahko skladateľná



Recenzia Kolobežka WORKER City 16"

Zdanlivo kvalitny tovar bude otestovany 100-ne az pouzivanim, ocakavana kvalita mtovaru, tovar zodpoveda popisu a vizualizacii

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.04.2017)

Zda sa byt kvalitny tovar, ocakavana kvalita, tovar zodpoveda popisu a vizualizacii

---



Recenzia Kolobežka WORKER City 16"

Kolobežku veľmi odporúčam!!

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.03.2017)

Pefektná kolobežka. Poskladanie dá trochu zabrať, ale ak máte šikovného človeka pri sebe, do hodiny to máte zmáknuté. Odporúčam dokúpiť košík, zvonček a reflexné prvky. Inak je veľmi veľmi fajn.

Je trochu objemnejšia, ale to k tomu patrí :)



Recenzia Kolobežka JD BUG Air Surfer

- dcérka je z neho nadšená pretože jazda na surfery jej dáva väčšie možnosti rôznych pohybov, ktoré jej klasická kolobežka neumožňuje

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 11.04.2016)

- pevný, skvelý dizajn, ľahko nastaviteľný - riaditka sú otočné o 360°stupňov čím nedochádza pri jazde k zabrzdeniu predného kolesa ako sa nám to stávalo na klasickej kolobežke a malá preletela cez riaditka - takže ako matka som spokojná s bezpečnosťou jazdy



Recenzia Kolobežka Spartan X-145

Sme prekvapení kvalitou za túto cenu... Veľká spokojnosť. Je to moja prvá kolobežka, na ktorej som kedy jazdila, takže skúsený kolobežkár nie som, ale myslím, že bežnému užívateľovi stačí. Kolobežka je veľmi praktická, skladná, ľahká a predsa pevná a stabilná.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 02.05.2018)



Recenzia Trojkolobežka 3v1 WORKER Nimbo

kvalita zodpovedá cene, rozhodne produkt odporúčam

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.04.2020)

výhodou je, že dieťa môže sedieť a odrážať sa, alebo sa dá sedladlo odmontovať a dieťa sa môže kolobežkovať

ťažšie vytáčanie do strán



Recenzia Kolobežka Yedoo Mezeq V-Brake New

Fajn kolobežka, celkom dobre sa na nej aj striedajú nohy, aj keď nechápem, prečo stupátko nebýva široké rovno pre dve nohy vedľa seba... ale ok, som začiatočník. Myslím, že na občasné jazdenie je super, pohodlné riadítka, dobré brzdy, dostatočne veľké kolesá. Stojan nezadrháva, je namontovaný v smere jazdy, teda, chodím po rovnom teréne, obrubníky veľmi neprechádzam. Spokojnosť. Akurát, že stupátko je plastové, uvidíme, ako dlho vydrží. Chceli sme českého výrobcu, kolobežka nemá základnú výbavu na cestu - odrazky, zvonček, blatníky - nie sú to veľké položky, takže ma to netrápi kôli cene, bez problémov sme dokúpili. Akurát, že od českého výrobcu by som očakávala viac, než od no name z Číny. Pomer cena/kvalita: spokojnosť.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.07.2016)

doteraz sme mali kolobežku s malými 200 mm kolieskami, nedá sa to porovnať, toto je pohodlnejšie

- uf, človek bez kondičky sa namaká, je to väčšia námaha než bicyklovanie - nakoľko kôli chrbtici už nemôžem bicyklovať, dúfala som, že bicykel nahradím kolobežkou. Neviem, či to tak úplne pôjde, zatiaľ ma chrbát bolí, uvidím časom.



Recenzia Kolobežka WORKER Whizz

Veľká spokojnosť,tovar bol presne opísany.100% spokojnosť aj s dodaním tovaru a takisto som moc spokojná s komunikáciou prostredníctvom emailu.Pri preberaní tovaru bolo všetko v poriadku a aj faktura bola priložená ku kolobežkám.Určite by som odporučila nákup v tomto obchode každému mojemu známemu

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.12.2013)

ľahká manipulácia,nieje vôbec zložitá na poskladanie,pekná farba a aj príjemná cena :)



Recenzia Kolobežka WORKER Smurf

Ak porovnám kolobežku čo sa týka ceny a kvality tak je skoro zadarmo. Bežné detské kolobežky stoja okolo 30 euro sa neskutočne oplatila. Nenašli sme zatiaľ žiadne negatívum. Synček má 4 roky, nejazdí veľmi divoko úplne mu to postačí a je na nej veľký frajer :) Bude potrebná ale prilba lebo rýchlosť sa na nej dá nabrať parádna.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.05.2010)

Stabilná konštrukcia Brzda predná aj zadná Penové chrániče proti poraneniu Stojan na kolobežku



Recenzia Kolobežka WORKER City 16"

Kolobežku som už mala dlhšie vyhliadnutú, čakala som len na trošku zníženie ceny. Kolobežka má perfektne veľké dofukovacie kolesá, čo umožňuje výbornú a pohodlnú jazdu. Je veľmi dobre nastaviteľná a hlavne je s nosnosťou do 100 kg, čo bolo aj ďaľším z dôvodov prečo sme ju objednávali. S kolobežkou sme všetci maximálne spokojní. Nie len moja dcérka 5rokov, ale aj ja 34 rokov a aj môj manžel. Proste "jazdí" celá rodinka.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.04.2012)

kolobežka bola presne taká, aká bola zobrazená na stránke veľmi rýchla montáž všetko tak ako má byť

proti - nič



Zdieľajte článok


Odporúčame kolobežky






Novinky

Náhradné kolieska na kolobežku

Medzi často žiadané príslušenstvo na kolobežky patria aj náhradné kolieska na freestyle kolobežky. Tie sa pri intenzívnom jazdení veľmi rýchlo opotrebujú.

Skladacie kolobežky pre deti i dospelých

Skvelú zábavu zažijete na skladacích kolobežkách. Zvyčajne sa vyrábajú z hliníka, takže sú odolné a pekné na pohľad. Jednoducho ich zložíte a môžete vyraziť do skateparku.

všetky novinky