Kúpiť kolobežku – e-shop

Sprievodca výberom
kolobežiek


Kolobežky  >  Kolobežky recenzie, recenzie kolobežiek

Kolobežky - recenzie zákazníkov

Prečítajte si recenzie skutočných zákazníkov, ktorí si kúpili kolobežky. Vyberte si potom kolobežky v e-shope.

Súhrn recenzií produktu Kolobežky:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Detská kolobežka Globber My Free

Po dôkladnom zhodnotení a doporučení Vašim pracovníkom. Asi dobre musia sa vyjadriť rodičia. Odporučala by som ostatným.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 11.07.2016)

Kupovala som to ako dar pre vnúča .Po konzultácii sVašim pracovníkom arodičmi.

Musia sa vyjadriť rodičia, nebývame spoločne



Recenzia Kolobežka WORKER City 16"

Tuto kolobezku som vybral ako darcek pre 8 rocne dievca a farebny variant (bielo ruzova) sa k dievcatu skutocne hodi. Kolobezka je pevna, nevrzga, celkovo kvalitne prevedena. Jazdi ticho a rychlo takmer ako bicykel. Je to skor vacsia a trocha tazsia kolobezka, preto vhodna az pre skolopovinne deti. Kolobezka nema problem uviezt aj dospeleho, jazdi sa na nej rychlo - deti by mali urcite pouzivat aj prilbu. Kolesa su upevnene maticami, maju dostatocne siroke plaste a otacaju sa lahko aj so zatazou. Kolobezka ma aj stojan a na pevnom podklade (chodnik, cesta) stojan kolobezku s prehladom udrzi. Riaditka sa vyskovo nastavuju a upevnuju srobom (klasicky ako na bicykloch). Cena nieje premrstena a s drahsimi modelmi sa tato kolobezka moze v klude porovnavat.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.06.2017)

pevna konstrukcia, silne V-Brake brzdy, vacsie nafukovacie kolesa umoznujuce pohodlny prejazd aj po nerovnostiach, vyrobok uvezie aj mna.



Recenzia Kolobežka JD BUG Air Surfer

- dcérka je z neho nadšená pretože jazda na surfery jej dáva väčšie možnosti rôznych pohybov, ktoré jej klasická kolobežka neumožňuje

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 11.04.2016)

- pevný, skvelý dizajn, ľahko nastaviteľný - riaditka sú otočné o 360°stupňov čím nedochádza pri jazde k zabrzdeniu predného kolesa ako sa nám to stávalo na klasickej kolobežke a malá preletela cez riaditka - takže ako matka som spokojná s bezpečnosťou jazdy



Recenzia Kolobežka WORKER Tomason

Aj ked som len zacinajuci nadsenec, vrelo odporucam dany produkt. Kolobezka je urcena skor na dlhsie trasy, nie na adrenalinovy sport, ale tieto vdaka jej stabilite lahko zvladnete. Vdaka vyvysenemu stupaku nie je problem prejst cez nerovnosti popripade cez nizsi obrubnik. Zotrvacnost jazdy bez odrazania je tiez vyhodou. Dodatocne namontovanie kosika je mozne. Produkt naozaj vrelo odporucam aj vsetkym ktori sa zrovna nechcu vratit do detstva ale potrebuju popracovat na vlastnej postave a kondicii. Jazda na kolobezke vas bude nutit zapajat cele svalstvo od ruk, cez brucho az po nohy a rovnako si spevnite aj drzanie tela a chrbtove svalstvo. Treba vsak ratat s tym ze jazda na kolobezke je kondicne narocnejsia ako jazda na bicykli a rovnako budete mat mensie problemy s uskladnenim pokial byvate v byte, kedze sa neda zlozit (do maleho vytahu vosla tesne ale bez vacsich komplikacii, a uskladnena na balkone sa da narozdiel od bicykla jednoducho prekrocit). Je to kazdopadne skvela zabava a odporucam vsetkym ktori sa radi vratia do detstva a maju radi menej tradicne outdoorove aktivity.

Celkové hodnotenie: 4.5


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.05.2014)

- skvela kolobezka - vyborne sedi na ceste aj na nerovnom povrchu - stupak je posadeny vyssie, takze nerobi problem pri prechode cez nizsie obrubniky a podobne nerovnosti - moznost upevnenia kosika na riadidla - velka zabava a pozitok z jazdy - stupak dostatocne siroky, dlhy a odolny - pevna konstrukcia, neprehyba sa ani pri vahe 110 kg - skvele na udrzanie kondicie a zapojenie celeho svalstva - zarucuje dostatocnu zotrvacnost pri jazde bez odrazania sa - cena je jednoznacne vyhodnejsia v porovnani s inymi predajcami/vyrobcami - vhodne iba pre dospelych

- velkost produktu je obdobna ako pri horskom bicykli - neda sa zlozit - napriek informacii, stojan nebol dodany - narocnejsie na kondiciu v porovnani s bicyklom



Recenzia Kolobežka WORKER Whizz

na momentalny popud dcery sme hladali na internete kolobezku, mame uz jednu s malymi kolieskami a tato mi prisla pevnejsia a odolnejsia, vhodna na "nase" chodniky a chodniky v parkoch /so strkom/. A este bola v akcii, tak nebolo co riesit.... Navod na montaz je zbytocne komplikovany, clovek ma dojem, ze je to zlozite a pritom ide len o spojenie vidlice so zvyskom konstrukcie... asi to vacsina ludi urobi podla vlastnej logiky...

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.05.2012)

velke kolieska na nerovny teren pevna



Recenzia Kolobežka WORKER Tri

S výrobkom som spokojná

Celkové hodnotenie: 8.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.05.2013)



Recenzia Kolobežka WORKER City 16"

Za tu cenu som nenasiel lepsiu kolobezku pre vysokeho cloveka. Skoda, ze je nosnost len do 100kg. Vyhodou su nafukovacie kolesa, jazda je pohodlna. Kolobezka trosku vrzga, dufam, ze vydrzi.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.07.2019)

cena nastavitelna vyska riaditok riaditka vhodne aj pre 2m cloveka pohodlna rucne brzdy nafukovacie kolesa

mala nosnost trosku vrzga



Recenzia Trojkolobežka 3v1 WORKER Nimbo

Za tú cenu som spokojná.

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.03.2019)

Veľmi vhodná pre malé deti (syn dostal k 3. narodeninám - ale aj pre mladšie vhodná). Kolieska pri jazde svetielkujú, čo je pekné a keď sa stmieva, fungujú ako bezpečnostný prvok. Kolobežka je polohovateľná - výškovo nastaviteľná. Možno je pre niekoho výhoda, že je k nej aj sedánka, ktorá sa dá odmontovať. Dieťa sa môže odrážať ako na cykloodrážadle.

Trochu ťažko sa mení poloha z nižšej na vyššiu a naopak. Možno to treba namazať. Pri jednej jazde sa nedá využívať ako kolobežka aj ako odrážadlo, ibaže by ste pri sebe nosili šroubovák :-) - vecička, na ktorej je sedánka primontovaná zavadzia nohe, ktorá je položená na stupienku kolobežky. Takže ju treba odmontovať, sedánka sa dá dať dole aj bez šrubováka.



Recenzia Disney - zvonček na bicykel

ucel splnil, dieta potesil a nepokazil sa po prvom pouziti...

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.10.2013)

lahko ovladatelny pre male rucky dietata putava farba

trochu zlozitejsia montaz - nedarilo sa nam jednoducho a rychlo zasrobovat 2 malicke sroby



Recenzia Kolobežka Yedoo Mezeq V-Brake New

Fajn kolobežka, celkom dobre sa na nej aj striedajú nohy, aj keď nechápem, prečo stupátko nebýva široké rovno pre dve nohy vedľa seba... ale ok, som začiatočník. Myslím, že na občasné jazdenie je super, pohodlné riadítka, dobré brzdy, dostatočne veľké kolesá. Stojan nezadrháva, je namontovaný v smere jazdy, teda, chodím po rovnom teréne, obrubníky veľmi neprechádzam. Spokojnosť. Akurát, že stupátko je plastové, uvidíme, ako dlho vydrží. Chceli sme českého výrobcu, kolobežka nemá základnú výbavu na cestu - odrazky, zvonček, blatníky - nie sú to veľké položky, takže ma to netrápi kôli cene, bez problémov sme dokúpili. Akurát, že od českého výrobcu by som očakávala viac, než od no name z Číny. Pomer cena/kvalita: spokojnosť.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.07.2016)

doteraz sme mali kolobežku s malými 200 mm kolieskami, nedá sa to porovnať, toto je pohodlnejšie

- uf, človek bez kondičky sa namaká, je to väčšia námaha než bicyklovanie - nakoľko kôli chrbtici už nemôžem bicyklovať, dúfala som, že bicykel nahradím kolobežkou. Neviem, či to tak úplne pôjde, zatiaľ ma chrbát bolí, uvidím časom.



Recenzia Kolobežka WORKER Smurf

Odporúčam, kolobežka je výborná.

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.05.2013)

Tento typ kolobežky máme odskúšaný v rodine, preto sme sa rozhodli kupovať ho pre ďalšie dieťa v rodine zas.



Recenzia Kolobežka WORKER Racer

Ľahké a bezpečné používanie, výborné jazdné vlastnosti. Prednosťou je protišmyková nášľapná plocha kolobežky, možnosť jednoduchého skladania pri premiestňovaní na väčšiu vzdialenosť, samozrejmosťou je používanie ochranných pomôcok pre dieťa.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 25.04.2016)

kvalitne vyrobená skladacia kolobežka, nášľapná plocha je protišmyková a bezpečná pre dieťa



Recenzia Náhradná sada na kolobežku s kolieskami 100 mm

kvalitny tovar, rychle dorucenie, nizka cena. 100% spokojnost.

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.05.2013)

kvalitny tovar, rychle dorucenie, nizka cena. 100% spokojnost.



Recenzia Kolobežka WORKER Nuvola

Mám ju krátko, len raz som ju vyskúšal, ale urobila na mňa veľmi dobrý dojem. Je rýchla, pevná a konštrukčne dobre riešená. Pri jej hľadaní mi pomohli recenzie užívateľov. Myslím si, že je za veľmi dobrú cenu (76 €), ak to porovnám s inými, aj drahšími kolobežkami. Takže zatiaľ veľká spokojnosť, odporúčam. :-)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.09.2017)



Recenzia Kolobežka inSPORTline Discola

Vdaka perovaniu ( odpruzeniu) je pohodlna aj na nerovnej ceste, vdaka pevnym velkym kolesam je rychla a ticha. Nedrmoce na ceste ako ine s plnymi kolesami. Stojan na flasku je top. Rucna brzda prakticka. Kolobezka je idealna na rychly presun,ked sa clovek ponahla. Cena kolobezky zodpoveda vyrobku. Jedina vec mi na nej chyba, a to popruh na odnesenie. Modra farba je krasna, dcera bola z nej nadsena,ked vyrastie isto vymenime jej detsku kolobezku na inu od insportline ❤️

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.03.2021)

Pohodlna Lahko skladatelna Lahka



Recenzia Kolobežka Yedoo Mezeq Disc New

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.05.2018)

Kúpili sme ju 8-ročnej dcére. Báli sme sa, či to zvládne, keďže kolobežka je väčšia a určená pre staršie deti. No zvládla to bez problémov, do konca z nej bola nadšená. Vozíme sa na nej celá rodina :-) Určite odporúčam.



Recenzia Kolobežka WORKER Snow Spider 2v1

odporučila by som každému, kto chce kúpiť kolobežku ,pretože sa môže používať aj v zime na lyžovanie kedže mám doma dve deti a iba jednu kolobežku musela som kúpiť ešte jednu deti sú radi nevadia sa a naša trojročná vie sa už s lyžou spúšťať dolu kopcom :) bola to dobrá kúpa a cena primeraná-nebola drahá

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.04.2012)

využitie po celý rok :) v lete kolobežka , v zime lyža, ktorú moje deti využívajú ,jednu máme doma druhú som musela dokúpiť aby sa nevadili



Recenzia Kolobežka WORKER Nuvola

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.07.2017)

ľahko sa dá zložiť nastaviteľné riadenie aj pre vyššiu postavu veľké kolesá brzda odpruženie ramienko na nosenie na pleci dostatočná nášľapná plocha dostupnejšia cena = pomer cena/kvalita

nevhodná na hrboľatý terén



Recenzia Detská kolobežka s nášľapnou brzdou WORKER Whizz 100 10"

Dcéra sa kolobežke veľmi potešila , výhodou sú široké kolesa , takže jej to ide super . S výberom som maximálne spokojná . Kupovala som ju pre 5 ročnú dcéru .

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.06.2017)

Široké kolesá , lepšia stabilita.



Recenzia Kolobežka WORKER Snow Spider 2v1

tento nás zaujal .sme spokojní .odporúčam aj ostatným .

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 30.04.2013)



Recenzia Kolobežka WORKER Dalai NEW

Keďže som staršia osoba, toto bol darček k narodeninám môjho vnuka, ktorý má 5 rokov a darčeku sa veľmi potešil. Nemám ešte skúsenosti s týmto produktom, bol to výber na základe vizuálneho zhodnotenia a zváženia opisu ponúkaného tovaru, preto aj moje hodnotenie bude musieť trošičku počkať.Čo som bola nadmieru spokojná bola dodávka tovaru za veľmi krátky čas .

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.10.2009)

zatiaľ sa javí spokojnosť s týmto výrobkom



Recenzia Kolobežka WORKER Tri

Najlepšia cena kolobežky s 3 kolieskami pre našu 3-ročnú dcéru - dobrá stabilita

Celkové hodnotenie: 8.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.05.2013)



Recenzia Ložiská WORKER 608 Z

V prvom rade si kazdy musi uvedomit ze do akej kategorie patri tovar , konkretne tieto loziska su fajn ale pre ucel jazdenia by som odporucil priplatit si za vacsiu kvalitu kedze su do 50kg , ale pokial tuto vahu neprekrocite tak odporucam

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 11.03.2017)

super cena

-



Recenzia Kolobežka WORKER Tri

s kolobezkou sme spokojni, dcerke sa paci, tesi sa z nej

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.05.2011)

vyhodna cena v akcii stabilna aj pre mensie deti nastavitelna vyska riaditka jednoducha a rychla montaz svieti, kosik na drobnosti

iba ruzova alebo modra farba



Recenzia Kolobežka WORKER Tri 100

Kolobežka sa nám zatiaľ páči, uvidíme, ako sa nám osvedčí pri aktívnejšom používaní. Zatiaľ sme spokojní :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.05.2018)

Kolobežka vhodná na učenie.

O žiadnej nevýhode zatiaľ nevieme. Zistíme pri aktívnejšom používaní :)



Recenzia Kolobežka WORKER PitBul

Vyborna kolobezka pre dieta. A kludne aj ako prva = usetri sa 15€ za vselijake nebezpecne hracky co sa tvaria ako kolobezka. Vlastna dvojnasobna skusenost.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.09.2015)

Vyborna kolobezka do mesta. Velkost kolies a "svetla vyska" ☺ je idealna bezpecna na jazdenie v meste. Je lahka a idealna pre uz pre deti s vyskou 100cm. Je dost pevna a zvladne aj spustanie na freesajlovke (sice za cenu castejsieho vymienania lozisk, ale s tym treba pocitat). Najvacsia plosina na nohy v tejto triede, podla mna. 4 rocny syn si ju super uziva.

Mohla mat parkovaci stojancek.



Recenzia Kolobežka WORKER Whizz

Veľká spokojnosť,tovar bol presne opísany.100% spokojnosť aj s dodaním tovaru a takisto som moc spokojná s komunikáciou prostredníctvom emailu.Pri preberaní tovaru bolo všetko v poriadku a aj faktura bola priložená ku kolobežkám.Určite by som odporučila nákup v tomto obchode každému mojemu známemu

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.12.2013)

ľahká manipulácia,nieje vôbec zložitá na poskladanie,pekná farba a aj príjemná cena :)



Recenzia Kolobežka WORKER City 16"

Kolobežku som už mala dlhšie vyhliadnutú, čakala som len na trošku zníženie ceny. Kolobežka má perfektne veľké dofukovacie kolesá, čo umožňuje výbornú a pohodlnú jazdu. Je veľmi dobre nastaviteľná a hlavne je s nosnosťou do 100 kg, čo bolo aj ďaľším z dôvodov prečo sme ju objednávali. S kolobežkou sme všetci maximálne spokojní. Nie len moja dcérka 5rokov, ale aj ja 34 rokov a aj môj manžel. Proste "jazdí" celá rodinka.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.04.2012)

kolobežka bola presne taká, aká bola zobrazená na stránke veľmi rýchla montáž všetko tak ako má byť

proti - nič



Recenzia Kolobežka WORKER Snow Spider 2v1

Vyrobok, ktory som zakupil 18.novembra 2009 vo Vasom inter- netovom obchode, je ako som uz uviedol v casti argumenty v prospech predmetneho vyrobku "Pre" vratane vsetkych spomi- nanych pozitiv, mozem doporucit vsetkym dalsim potencialnym zaujemcom.

Celkové hodnotenie: 4.5


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.12.2009)

Vyrobok je spickovej kvality.Pre tento vyrobok som sa rozhodol na zaklade internetovej ponuky Vasho obchodu, ktora hned vyhovovala mojej predstave: Najma to bola vyhoda moznosti prevadzkovania vyrobku v lete a zime, len na zaklade jednoduchej vymeny koleciek za lyze, co zvladne aj menej zrucny otec resp mamicka.. Jednoduche skladanie vyrobku napr. pre prepravu v kufri auta. Nehrdzavejuce prevedenie vyrobku s proti smykovou podlozkou, co je najma pre deti potrebne. Moznost zakupenia nahradnych dielov (za uz opotrebovane), ako su kolecka a loziska, co umoznuje dlhu zivotnost vyrobku.

Nemam k vyrobku ziadne negativne argumenty.



Recenzia Kolobežka inSPORTline Discola

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.04.2021)

Zatiaľ najlepšia kolobežka na akej som stál Pevná Tichá - nehrkoce Ručná brzda Držiak na fľašu Na živo krajšia ako na fotkách 7 ročný syn je spokojný Stojan

Riaditka v najspodnejšej polohe nie sú zafixované guličkou



Zdieľajte článok


Odporúčame kolobežky






Novinky

Náhradné kolieska na kolobežku

Medzi často žiadané príslušenstvo na kolobežky patria aj náhradné kolieska na freestyle kolobežky. Tie sa pri intenzívnom jazdení veľmi rýchlo opotrebujú.

Skladacie kolobežky pre deti i dospelých

Skvelú zábavu zažijete na skladacích kolobežkách. Zvyčajne sa vyrábajú z hliníka, takže sú odolné a pekné na pohľad. Jednoducho ich zložíte a môžete vyraziť do skateparku.

všetky novinky