Kúpiť kolobežku – e-shop

Sprievodca výberom
kolobežiek


Kolobežky  >  Kolobežky recenzie, recenzie kolobežiek

Kolobežky - recenzie zákazníkov

Prečítajte si recenzie skutočných zákazníkov, ktorí si kúpili kolobežky. Vyberte si potom kolobežky v e-shope.

Súhrn recenzií produktu Kolobežky:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Kolobežka Yedoo Mezeq Disc New

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.05.2018)

Kúpili sme ju 8-ročnej dcére. Báli sme sa, či to zvládne, keďže kolobežka je väčšia a určená pre staršie deti. No zvládla to bez problémov, do konca z nej bola nadšená. Vozíme sa na nej celá rodina :-) Určite odporúčam.



Recenzia Kolobežka Spartan Jumbo

pre tento produkt som sa rozhodla na základe parametrov - nechcela som príliš malé kolieska kvôli nerovnému povrchu a vzdialenosti - Spartan Jumbo spĺňa všetky moje požiadavky, dokonca aj ja som schopná sama a jednoducho si ju poskladať, bezpečná a pohodlná, neľutujem kúpu - som spokojná maximálne

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.10.2015)

rýchla, pohodlná, pevná, ľahko skladateľná



Recenzia Kolobežka WORKER City 16"

Zdanlivo kvalitny tovar bude otestovany 100-ne az pouzivanim, ocakavana kvalita mtovaru, tovar zodpoveda popisu a vizualizacii

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.04.2017)

Zda sa byt kvalitny tovar, ocakavana kvalita, tovar zodpoveda popisu a vizualizacii

---



Recenzia Kolobežka WORKER Dalai NEW

Keďže som staršia osoba, toto bol darček k narodeninám môjho vnuka, ktorý má 5 rokov a darčeku sa veľmi potešil. Nemám ešte skúsenosti s týmto produktom, bol to výber na základe vizuálneho zhodnotenia a zváženia opisu ponúkaného tovaru, preto aj moje hodnotenie bude musieť trošičku počkať.Čo som bola nadmieru spokojná bola dodávka tovaru za veľmi krátky čas .

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.10.2009)

zatiaľ sa javí spokojnosť s týmto výrobkom



Recenzia Detská kolobežka Globber My Free

Po dôkladnom zhodnotení a doporučení Vašim pracovníkom. Asi dobre musia sa vyjadriť rodičia. Odporučala by som ostatným.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 11.07.2016)

Kupovala som to ako dar pre vnúča .Po konzultácii sVašim pracovníkom arodičmi.

Musia sa vyjadriť rodičia, nebývame spoločne



Recenzia Kolobežka WORKER City 16"

produkt som si vybral preto lebo je to dobra znacka produkt som len vyskusal a pouziva sa pohodlne preco by som produkt doporucil ostatnym,? lebo som spokojny pri dalsom nakupe si budem davat pozor na farbu ,lebo mi dosla ina farba ,ale teraz mi to nevadi. dakujem

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.11.2009)

kvalitny vyrobok velmi perfektne brzdy co je velmi dolezite pre bezpecnost je velmi stabilny a konfortny zazitok z uzivania.

malej kolobezke s tvrdymi malými kolieskami



Recenzia Kolobežka inSPORTline Suter SE čierno-žltá 16/12"

Kolobežka sa nachádza v sekcii pre dospelých ale výška volantu je nevhodná pre vyššie osoby. Bez náradia a dostatočnej zručnosti kolobežku doma nezložíte. Bolo potrebné nastaviť ložiská (drhli). Na ich povolenie bola potrebná nemalá sila a dva pevné kľúče. Celkovo však kolobežku odporúčam, nakoniec na nej jazdí moja manželka a je veľmi spokojná. Zložiť ju bola ale drina.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 11.05.2020)

pekná robustná kvalitné prevedenie

nie je vhodná pre domáce zostavenie nízke riaditká aj v najvyššej polohe



Recenzia Trojkolobežka 3v1 WORKER Nimbo

Za tú cenu som spokojná.

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.03.2019)

Veľmi vhodná pre malé deti (syn dostal k 3. narodeninám - ale aj pre mladšie vhodná). Kolieska pri jazde svetielkujú, čo je pekné a keď sa stmieva, fungujú ako bezpečnostný prvok. Kolobežka je polohovateľná - výškovo nastaviteľná. Možno je pre niekoho výhoda, že je k nej aj sedánka, ktorá sa dá odmontovať. Dieťa sa môže odrážať ako na cykloodrážadle.

Trochu ťažko sa mení poloha z nižšej na vyššiu a naopak. Možno to treba namazať. Pri jednej jazde sa nedá využívať ako kolobežka aj ako odrážadlo, ibaže by ste pri sebe nosili šroubovák :-) - vecička, na ktorej je sedánka primontovaná zavadzia nohe, ktorá je položená na stupienku kolobežky. Takže ju treba odmontovať, sedánka sa dá dať dole aj bez šrubováka.



Recenzia Kolobežka WORKER Tri 100

Kolobežka sa nám zatiaľ páči, uvidíme, ako sa nám osvedčí pri aktívnejšom používaní. Zatiaľ sme spokojní :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.05.2018)

Kolobežka vhodná na učenie.

O žiadnej nevýhode zatiaľ nevieme. Zistíme pri aktívnejšom používaní :)



Recenzia Kolobežka Yedoo Ox New 12"

Tato kolobezka je pre deti do 10.r.Popisana je vsak od 12+ ale realita je ina...mojmu 10.r synovi boli kratke rukovete aj v najvyssej nastavenej polohe a tiez predavac na predajni nam povedal ze je to detska kolobezka.a urcite nie pre vacsie deti a dospelych .nakoniec sme si vybrali yedoo city a sme spokojni!

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.05.2018)



Recenzia Kolobežka WORKER City 16"

Tuto kolobezku som vybral ako darcek pre 8 rocne dievca a farebny variant (bielo ruzova) sa k dievcatu skutocne hodi. Kolobezka je pevna, nevrzga, celkovo kvalitne prevedena. Jazdi ticho a rychlo takmer ako bicykel. Je to skor vacsia a trocha tazsia kolobezka, preto vhodna az pre skolopovinne deti. Kolobezka nema problem uviezt aj dospeleho, jazdi sa na nej rychlo - deti by mali urcite pouzivat aj prilbu. Kolesa su upevnene maticami, maju dostatocne siroke plaste a otacaju sa lahko aj so zatazou. Kolobezka ma aj stojan a na pevnom podklade (chodnik, cesta) stojan kolobezku s prehladom udrzi. Riaditka sa vyskovo nastavuju a upevnuju srobom (klasicky ako na bicykloch). Cena nieje premrstena a s drahsimi modelmi sa tato kolobezka moze v klude porovnavat.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.06.2017)

pevna konstrukcia, silne V-Brake brzdy, vacsie nafukovacie kolesa umoznujuce pohodlny prejazd aj po nerovnostiach, vyrobok uvezie aj mna.



Recenzia Kolobežka JD BUG Air Surfer

- dcérka je z neho nadšená pretože jazda na surfery jej dáva väčšie možnosti rôznych pohybov, ktoré jej klasická kolobežka neumožňuje

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 11.04.2016)

- pevný, skvelý dizajn, ľahko nastaviteľný - riaditka sú otočné o 360°stupňov čím nedochádza pri jazde k zabrzdeniu predného kolesa ako sa nám to stávalo na klasickej kolobežke a malá preletela cez riaditka - takže ako matka som spokojná s bezpečnosťou jazdy



Recenzia Kolobežka WORKER Smurf

Odporúčam, kolobežka je výborná.

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.05.2013)

Tento typ kolobežky máme odskúšaný v rodine, preto sme sa rozhodli kupovať ho pre ďalšie dieťa v rodine zas.



Recenzia Kolobežka WORKER Whizz

Kolobežku si vybrala vnučka / 4 roky/. Ona je spokojná, páči sa jej. Ja mám vážne výhrady k funkcii kotúčovej brzdy. Určite by som už tento typ kolobežky nekupoval.

Celkové hodnotenie: 6.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.05.2013)

pekný dizajn, páči sa vnučke

kotúčova brzda brzdí zadné koleso aj bez jej aktivovania



Recenzia Detská kolobežka s nášľapnou brzdou WORKER Whizz 100 10"

Dcéra sa kolobežke veľmi potešila , výhodou sú široké kolesa , takže jej to ide super . S výberom som maximálne spokojná . Kupovala som ju pre 5 ročnú dcéru .

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.06.2017)

Široké kolesá , lepšia stabilita.



Recenzia Kolobežka WORKER Tomason

Aj ked som len zacinajuci nadsenec, vrelo odporucam dany produkt. Kolobezka je urcena skor na dlhsie trasy, nie na adrenalinovy sport, ale tieto vdaka jej stabilite lahko zvladnete. Vdaka vyvysenemu stupaku nie je problem prejst cez nerovnosti popripade cez nizsi obrubnik. Zotrvacnost jazdy bez odrazania je tiez vyhodou. Dodatocne namontovanie kosika je mozne. Produkt naozaj vrelo odporucam aj vsetkym ktori sa zrovna nechcu vratit do detstva ale potrebuju popracovat na vlastnej postave a kondicii. Jazda na kolobezke vas bude nutit zapajat cele svalstvo od ruk, cez brucho az po nohy a rovnako si spevnite aj drzanie tela a chrbtove svalstvo. Treba vsak ratat s tym ze jazda na kolobezke je kondicne narocnejsia ako jazda na bicykli a rovnako budete mat mensie problemy s uskladnenim pokial byvate v byte, kedze sa neda zlozit (do maleho vytahu vosla tesne ale bez vacsich komplikacii, a uskladnena na balkone sa da narozdiel od bicykla jednoducho prekrocit). Je to kazdopadne skvela zabava a odporucam vsetkym ktori sa radi vratia do detstva a maju radi menej tradicne outdoorove aktivity.

Celkové hodnotenie: 4.5


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.05.2014)

- skvela kolobezka - vyborne sedi na ceste aj na nerovnom povrchu - stupak je posadeny vyssie, takze nerobi problem pri prechode cez nizsie obrubniky a podobne nerovnosti - moznost upevnenia kosika na riadidla - velka zabava a pozitok z jazdy - stupak dostatocne siroky, dlhy a odolny - pevna konstrukcia, neprehyba sa ani pri vahe 110 kg - skvele na udrzanie kondicie a zapojenie celeho svalstva - zarucuje dostatocnu zotrvacnost pri jazde bez odrazania sa - cena je jednoznacne vyhodnejsia v porovnani s inymi predajcami/vyrobcami - vhodne iba pre dospelych

- velkost produktu je obdobna ako pri horskom bicykli - neda sa zlozit - napriek informacii, stojan nebol dodany - narocnejsie na kondiciu v porovnani s bicyklom



Recenzia Kolobežka WORKER Tri

Najlepšia cena kolobežky s 3 kolieskami pre našu 3-ročnú dcéru - dobrá stabilita

Celkové hodnotenie: 8.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.05.2013)



Recenzia Kolobežka WORKER Nuvola

Mám ju krátko, len raz som ju vyskúšal, ale urobila na mňa veľmi dobrý dojem. Je rýchla, pevná a konštrukčne dobre riešená. Pri jej hľadaní mi pomohli recenzie užívateľov. Myslím si, že je za veľmi dobrú cenu, ak to porovnám s inými, aj drahšími kolobežkami. Takže zatiaľ veľká spokojnosť, odporúčam. :-)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.09.2017)



Recenzia Disney - zvonček na bicykel

ucel splnil, dieta potesil a nepokazil sa po prvom pouziti...

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.10.2013)

lahko ovladatelny pre male rucky dietata putava farba

trochu zlozitejsia montaz - nedarilo sa nam jednoducho a rychlo zasrobovat 2 malicke sroby



Recenzia Kolobežka WORKER Nuvola

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.07.2017)

ľahko sa dá zložiť nastaviteľné riadenie aj pre vyššiu postavu veľké kolesá brzda odpruženie ramienko na nosenie na pleci dostatočná nášľapná plocha dostupnejšia cena = pomer cena/kvalita

nevhodná na hrboľatý terén



Recenzia Kolobežka WORKER Whizz

Veľká spokojnosť,tovar bol presne opísany.100% spokojnosť aj s dodaním tovaru a takisto som moc spokojná s komunikáciou prostredníctvom emailu.Pri preberaní tovaru bolo všetko v poriadku a aj faktura bola priložená ku kolobežkám.Určite by som odporučila nákup v tomto obchode každému mojemu známemu

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.12.2013)

ľahká manipulácia,nieje vôbec zložitá na poskladanie,pekná farba a aj príjemná cena :)



Recenzia Kolobežka inSPORTline Mascarpo

Velmi milo ma prekvapila kolobezka, presne takuto som hladal, ine kolobezky v podobnej vybave su cenovo daleko cez 100eur. Dobre vyzera a aj dobre ide. Niekto tu pisal, ze sa odrel nohu o brzdu resp. ze hrkoce pruzenie pri jazdeni. Je to tak ako so vsetkym, treba sa s tym naucit jazdit samozrejme - nasledne to je radost. Niekto tu pisal, ze rozmer kolesa sa neda dostat, staci ked ho hodite do googla, je to uplne bezne pouzivany rozmer.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.08.2021)

gumove kolesa a plus este odpruzenie - presne to som hladal este za tu cenu bezkonkurencne vyzera a aj pocitovo je bitelna

taka drobnost - ze rucky na volante sa pri skladani len zasunu do konstrukcie, a zacvakne sa jedna zapadka, nasledne to ma velku volu, co na kormidle nie je prijemne, s troska technickou zrucnostou sa vsak ta vola da odstranit manual k tomu bol len polsky (krabica vsak bola po slovensky, asi nedopatrenie pri prebalovani), nasiel som na nete slovensky ale ani ten nebol bohvieco, obrazky ohladom nastavenia brzd boli uplne zle popisane, zjavne to bolo robene vo worde a posunula sa im grafika pri tlaci, zakruzkovane je prazdne miesto namiesto skrutiek :D Bezne zdatny clovek vsak ten navod nepotrebuje



Recenzia Ložiská WORKER 608 Z

V prvom rade si kazdy musi uvedomit ze do akej kategorie patri tovar , konkretne tieto loziska su fajn ale pre ucel jazdenia by som odporucil priplatit si za vacsiu kvalitu kedze su do 50kg , ale pokial tuto vahu neprekrocite tak odporucam

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 11.03.2017)

super cena

-



Recenzia Kolobežka WORKER City 16"

Kolobežku som už mala dlhšie vyhliadnutú, čakala som len na trošku zníženie ceny. Kolobežka má perfektne veľké dofukovacie kolesá, čo umožňuje výbornú a pohodlnú jazdu. Je veľmi dobre nastaviteľná a hlavne je s nosnosťou do 100 kg, čo bolo aj ďaľším z dôvodov prečo sme ju objednávali. S kolobežkou sme všetci maximálne spokojní. Nie len moja dcérka 5rokov, ale aj ja 34 rokov a aj môj manžel. Proste "jazdí" celá rodinka.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.04.2012)

kolobežka bola presne taká, aká bola zobrazená na stránke veľmi rýchla montáž všetko tak ako má byť

proti - nič



Recenzia Kolobežka inSPORTline Discola

Vdaka perovaniu ( odpruzeniu) je pohodlna aj na nerovnej ceste, vdaka pevnym velkym kolesam je rychla a ticha. Nedrmoce na ceste ako ine s plnymi kolesami. Stojan na flasku je top. Rucna brzda prakticka. Kolobezka je idealna na rychly presun,ked sa clovek ponahla. Cena kolobezky zodpoveda vyrobku. Jedina vec mi na nej chyba, a to popruh na odnesenie. Modra farba je krasna, dcera bola z nej nadsena,ked vyrastie isto vymenime jej detsku kolobezku na inu od insportline ❤️

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.03.2021)

Pohodlna Lahko skladatelna Lahka



Recenzia Kolobežka WORKER Authico

Kolobežku som si kúpila aby som mohla jazdiť s deťmi na ihrisko, do školy - škôlky. Som spokojná, kolobežka je podľa popisu veľká, ľahká a rýchla, po cestnej komunikácii jazdí super. (Po teréne nejazdím). Po hrbolatej ceste dosť hrkoce, ale inak nemám žiadne výhrady.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.06.2017)

Pomer cena/kvalita

zatiaľ nič



Recenzia Kolobežka WORKER Smurf

Ak porovnám kolobežku čo sa týka ceny a kvality tak je skoro zadarmo. Bežné detské kolobežky stoja okolo 30 euro sa neskutočne oplatila. Nenašli sme zatiaľ žiadne negatívum. Synček má 4 roky, nejazdí veľmi divoko úplne mu to postačí a je na nej veľký frajer :) Bude potrebná ale prilba lebo rýchlosť sa na nej dá nabrať parádna.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.05.2010)

Stabilná konštrukcia Brzda predná aj zadná Penové chrániče proti poraneniu Stojan na kolobežku



Recenzia Kolobežka WORKER City 16"

Za tu cenu som nenasiel lepsiu kolobezku pre vysokeho cloveka. Skoda, ze je nosnost len do 100kg. Vyhodou su nafukovacie kolesa, jazda je pohodlna. Kolobezka trosku vrzga, dufam, ze vydrzi.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.07.2019)

cena nastavitelna vyska riaditok riaditka vhodne aj pre 2m cloveka pohodlna rucne brzdy nafukovacie kolesa

mala nosnost trosku vrzga



Recenzia Kolobežka WORKER City 16"

Kolobežku veľmi odporúčam!!

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.03.2017)

Pefektná kolobežka. Poskladanie dá trochu zabrať, ale ak máte šikovného človeka pri sebe, do hodiny to máte zmáknuté. Odporúčam dokúpiť košík, zvonček a reflexné prvky. Inak je veľmi veľmi fajn.

Je trochu objemnejšia, ale to k tomu patrí :)



Recenzia Kolobežka WORKER Snow Spider 2v1

odporučila by som každému, kto chce kúpiť kolobežku ,pretože sa môže používať aj v zime na lyžovanie kedže mám doma dve deti a iba jednu kolobežku musela som kúpiť ešte jednu deti sú radi nevadia sa a naša trojročná vie sa už s lyžou spúšťať dolu kopcom :) bola to dobrá kúpa a cena primeraná-nebola drahá

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.04.2012)

využitie po celý rok :) v lete kolobežka , v zime lyža, ktorú moje deti využívajú ,jednu máme doma druhú som musela dokúpiť aby sa nevadili



Zdieľajte článok


Odporúčame kolobežky






Novinky

Náhradné kolieska na kolobežku

Medzi často žiadané príslušenstvo na kolobežky patria aj náhradné kolieska na freestyle kolobežky. Tie sa pri intenzívnom jazdení veľmi rýchlo opotrebujú.

Skladacie kolobežky pre deti i dospelých

Skvelú zábavu zažijete na skladacích kolobežkách. Zvyčajne sa vyrábajú z hliníka, takže sú odolné a pekné na pohľad. Jednoducho ich zložíte a môžete vyraziť do skateparku.

všetky novinky