Kúpiť kolobežku – e-shop

Sprievodca výberom
kolobežiek


Kolobežky  >  Kolobežky recenzie, recenzie kolobežiek

Kolobežky - recenzie zákazníkov

Prečítajte si recenzie skutočných zákazníkov, ktorí si kúpili kolobežky. Vyberte si potom kolobežky v e-shope.

Súhrn recenzií produktu Kolobežky:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Detská kolobežka Globber My Free

Po dôkladnom zhodnotení a doporučení Vašim pracovníkom. Asi dobre musia sa vyjadriť rodičia. Odporučala by som ostatným.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 11.07.2016)

Kupovala som to ako dar pre vnúča .Po konzultácii sVašim pracovníkom arodičmi.

Musia sa vyjadriť rodičia, nebývame spoločne



Recenzia Kolobežka WORKER Smurf

Odporúčam, kolobežka je výborná.

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.05.2013)

Tento typ kolobežky máme odskúšaný v rodine, preto sme sa rozhodli kupovať ho pre ďalšie dieťa v rodine zas.



Recenzia Kolobežka WORKER Nuvola

Mám ju krátko, len raz som ju vyskúšal, ale urobila na mňa veľmi dobrý dojem. Je rýchla, pevná a konštrukčne dobre riešená. Pri jej hľadaní mi pomohli recenzie užívateľov. Myslím si, že je za veľmi dobrú cenu, ak to porovnám s inými, aj drahšími kolobežkami. Takže zatiaľ veľká spokojnosť, odporúčam. :-)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.09.2017)



Recenzia Trojkolobežka 3v1 WORKER Nimbo

Za tú cenu som spokojná.

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.03.2019)

Veľmi vhodná pre malé deti (syn dostal k 3. narodeninám - ale aj pre mladšie vhodná). Kolieska pri jazde svetielkujú, čo je pekné a keď sa stmieva, fungujú ako bezpečnostný prvok. Kolobežka je polohovateľná - výškovo nastaviteľná. Možno je pre niekoho výhoda, že je k nej aj sedánka, ktorá sa dá odmontovať. Dieťa sa môže odrážať ako na cykloodrážadle.

Trochu ťažko sa mení poloha z nižšej na vyššiu a naopak. Možno to treba namazať. Pri jednej jazde sa nedá využívať ako kolobežka aj ako odrážadlo, ibaže by ste pri sebe nosili šroubovák :-) - vecička, na ktorej je sedánka primontovaná zavadzia nohe, ktorá je položená na stupienku kolobežky. Takže ju treba odmontovať, sedánka sa dá dať dole aj bez šrubováka.



Recenzia Kolobežka Crussis Urban 4.2 čierno-žltá 26/20"

Popis produktu udávaný predávajúcim sa presne zhoduje so skutočnosťou. Jazda je komfortná a rýchla. Kolobežka pri ovládaní rýchlo a dobre reaguje. Je dobre ergonomicky nastavená bez ohľadu na výšku jazdca - chrbtica jazdou netrpí. Tvarovanie gripov naozaj vydarené - bez rukavíc sú síce trochu tvrdé, ale je sa do čoho oprieť. Dizajn vymakaný - každý sa za ňou otočí :-) Takisto prvé poskladanie v domácich podmienkach je absolútne jednoduché, zvládnu aj menej zdatní montéri. Určite odporúčam vo všetkých smeroch.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.05.2017)

kvalitné brzdy výška riadidiel vyhovujúca pre nižšie aj vyššie postavy, pohodlné gripy nápaditý dizajn

chýba stojan pri zastavení (treba ju ukladať na zem alebo opierať o strom, lampy a pod.) nálepky na konštrukcii sa zrejme časom odlepia



Recenzia Kolobežka WORKER City 16"

Za tu cenu som nenasiel lepsiu kolobezku pre vysokeho cloveka. Skoda, ze je nosnost len do 100kg. Vyhodou su nafukovacie kolesa, jazda je pohodlna. Kolobezka trosku vrzga, dufam, ze vydrzi.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.07.2019)

cena nastavitelna vyska riaditok riaditka vhodne aj pre 2m cloveka pohodlna rucne brzdy nafukovacie kolesa

mala nosnost trosku vrzga



Recenzia Kolobežka Spartan Jumbo

pre tento produkt som sa rozhodla na základe parametrov - nechcela som príliš malé kolieska kvôli nerovnému povrchu a vzdialenosti - Spartan Jumbo spĺňa všetky moje požiadavky, dokonca aj ja som schopná sama a jednoducho si ju poskladať, bezpečná a pohodlná, neľutujem kúpu - som spokojná maximálne

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.10.2015)

rýchla, pohodlná, pevná, ľahko skladateľná



Recenzia Kolobežka WORKER Snow Spider 2v1

tento nás zaujal .sme spokojní .odporúčam aj ostatným .

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 30.04.2013)



Recenzia Kolobežka WORKER City 16"

produkt som si vybral preto lebo je to dobra znacka produkt som len vyskusal a pouziva sa pohodlne preco by som produkt doporucil ostatnym,? lebo som spokojny pri dalsom nakupe si budem davat pozor na farbu ,lebo mi dosla ina farba ,ale teraz mi to nevadi. dakujem

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.11.2009)

kvalitny vyrobok velmi perfektne brzdy co je velmi dolezite pre bezpecnost je velmi stabilny a konfortny zazitok z uzivania.

malej kolobezke s tvrdymi malými kolieskami



Recenzia Kolobežka WORKER Snow Spider 2v1

Vyrobok, ktory som zakupil 18.novembra 2009 vo Vasom inter- netovom obchode, je ako som uz uviedol v casti argumenty v prospech predmetneho vyrobku "Pre" vratane vsetkych spomi- nanych pozitiv, mozem doporucit vsetkym dalsim potencialnym zaujemcom.

Celkové hodnotenie: 4.5


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.12.2009)

Vyrobok je spickovej kvality.Pre tento vyrobok som sa rozhodol na zaklade internetovej ponuky Vasho obchodu, ktora hned vyhovovala mojej predstave: Najma to bola vyhoda moznosti prevadzkovania vyrobku v lete a zime, len na zaklade jednoduchej vymeny koleciek za lyze, co zvladne aj menej zrucny otec resp mamicka.. Jednoduche skladanie vyrobku napr. pre prepravu v kufri auta. Nehrdzavejuce prevedenie vyrobku s proti smykovou podlozkou, co je najma pre deti potrebne. Moznost zakupenia nahradnych dielov (za uz opotrebovane), ako su kolecka a loziska, co umoznuje dlhu zivotnost vyrobku.

Nemam k vyrobku ziadne negativne argumenty.



Recenzia Kolobežka WORKER PitBul

Vyborna kolobezka pre dieta. A kludne aj ako prva = usetri sa 15€ za vselijake nebezpecne hracky co sa tvaria ako kolobezka. Vlastna dvojnasobna skusenost.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.09.2015)

Vyborna kolobezka do mesta. Velkost kolies a "svetla vyska" ☺ je idealna bezpecna na jazdenie v meste. Je lahka a idealna pre uz pre deti s vyskou 100cm. Je dost pevna a zvladne aj spustanie na freesajlovke (sice za cenu castejsieho vymienania lozisk, ale s tym treba pocitat). Najvacsia plosina na nohy v tejto triede, podla mna. 4 rocny syn si ju super uziva.

Mohla mat parkovaci stojancek.



Recenzia Kolobežka Yedoo City New

Úžasná kolobežka, ktorá ľahko prejde aj cez nerovnosti....hravo zdolá aj nižšie obrubníky. Výška kolobežky sa dá nastaviť do dvoch polôh. Brzdy sú spoľahlivé. Stojan stabilný. Výber kolobežky neľutujem. Rýchly presun.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.07.2016)

spoľahlivé brzdy veľmi stabilný stojan dve možnosti nastavenia výšky kolobežky ľahká a pritom stabilná dobre sa prenáša po schodoch



Recenzia Kolobežka WORKER Dalai NEW

Keďže som staršia osoba, toto bol darček k narodeninám môjho vnuka, ktorý má 5 rokov a darčeku sa veľmi potešil. Nemám ešte skúsenosti s týmto produktom, bol to výber na základe vizuálneho zhodnotenia a zváženia opisu ponúkaného tovaru, preto aj moje hodnotenie bude musieť trošičku počkať.Čo som bola nadmieru spokojná bola dodávka tovaru za veľmi krátky čas .

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.10.2009)

zatiaľ sa javí spokojnosť s týmto výrobkom



Recenzia Kolobežka WORKER Snow Spider 2v1

odporučila by som každému, kto chce kúpiť kolobežku ,pretože sa môže používať aj v zime na lyžovanie kedže mám doma dve deti a iba jednu kolobežku musela som kúpiť ešte jednu deti sú radi nevadia sa a naša trojročná vie sa už s lyžou spúšťať dolu kopcom :) bola to dobrá kúpa a cena primeraná-nebola drahá

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.04.2012)

využitie po celý rok :) v lete kolobežka , v zime lyža, ktorú moje deti využívajú ,jednu máme doma druhú som musela dokúpiť aby sa nevadili



Recenzia Kolobežka WORKER City 16"

Kolobežku som už mala dlhšie vyhliadnutú, čakala som len na trošku zníženie ceny. Kolobežka má perfektne veľké dofukovacie kolesá, čo umožňuje výbornú a pohodlnú jazdu. Je veľmi dobre nastaviteľná a hlavne je s nosnosťou do 100 kg, čo bolo aj ďaľším z dôvodov prečo sme ju objednávali. S kolobežkou sme všetci maximálne spokojní. Nie len moja dcérka 5rokov, ale aj ja 34 rokov a aj môj manžel. Proste "jazdí" celá rodinka.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.04.2012)

kolobežka bola presne taká, aká bola zobrazená na stránke veľmi rýchla montáž všetko tak ako má byť

proti - nič



Recenzia Kolobežka WORKER Tri

spokojnost

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.02.2010)

zabavna kolobezka (svetielkuje), pomerne bezpecna (vzdy je nutne pouzivat prilbu a chranice, ako aj u inych podobnych produktov), dieta ju pouziva v interieri i exterieri; praktický odkladaci priestor



Recenzia Kolobežka inSPORTline Suter SE čierno-žltá 16/12"

Kolobezku som si zlozil sam. Loziska som nenastavoval, lebo sa mi zdalo, ze idu celkom v pohode. Nie som bicyklovy fanatik, tak aj natavovanie brzd bolo pre mna narocne. Dobre sa na nej chodi, vozim a prepravujem na nej male deti. :-)

Celkové hodnotenie: 4.5


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.08.2020)

- pekna - prijatelna cena - ma normalne brzdy :-) (netreba stupat po kolese) - fukacie kolesa - ram sa zda byt celkom pevny - pohodlna jazda

- nater (poskriabe sa aj pohladom) - v navode pisu, ze treba nastavit loziska - to sa mi zda dost brutal pre beznych pouzivatelov - to ma prist uz nastavene) - nema blatniky - lepsie asi dat zostavit do bicykloveho servisu - riadidla maju take Polsko-Cinske uchytenie (nic moc)



Recenzia Ložiská WORKER 608 Z

V prvom rade si kazdy musi uvedomit ze do akej kategorie patri tovar , konkretne tieto loziska su fajn ale pre ucel jazdenia by som odporucil priplatit si za vacsiu kvalitu kedze su do 50kg , ale pokial tuto vahu neprekrocite tak odporucam

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 11.03.2017)

super cena

-



Recenzia Kolobežka WORKER Tri

Najlepšia cena kolobežky s 3 kolieskami pre našu 3-ročnú dcéru - dobrá stabilita

Celkové hodnotenie: 8.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.05.2013)



Recenzia Kolobežka Yedoo Mezeq V-Brake New

Fajn kolobežka, celkom dobre sa na nej aj striedajú nohy, aj keď nechápem, prečo stupátko nebýva široké rovno pre dve nohy vedľa seba... ale ok, som začiatočník. Myslím, že na občasné jazdenie je super, pohodlné riadítka, dobré brzdy, dostatočne veľké kolesá. Stojan nezadrháva, je namontovaný v smere jazdy, teda, chodím po rovnom teréne, obrubníky veľmi neprechádzam. Spokojnosť. Akurát, že stupátko je plastové, uvidíme, ako dlho vydrží. Chceli sme českého výrobcu, kolobežka nemá základnú výbavu na cestu - odrazky, zvonček, blatníky - nie sú to veľké položky, takže ma to netrápi kôli cene, bez problémov sme dokúpili. Akurát, že od českého výrobcu by som očakávala viac, než od no name z Číny. Pomer cena/kvalita: spokojnosť.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.07.2016)

doteraz sme mali kolobežku s malými 200 mm kolieskami, nedá sa to porovnať, toto je pohodlnejšie

- uf, človek bez kondičky sa namaká, je to väčšia námaha než bicyklovanie - nakoľko kôli chrbtici už nemôžem bicyklovať, dúfala som, že bicykel nahradím kolobežkou. Neviem, či to tak úplne pôjde, zatiaľ ma chrbát bolí, uvidím časom.



Recenzia Kolobežka WORKER City 16"

Tuto kolobezku som vybral ako darcek pre 8 rocne dievca a farebny variant (bielo ruzova) sa k dievcatu skutocne hodi. Kolobezka je pevna, nevrzga, celkovo kvalitne prevedena. Jazdi ticho a rychlo takmer ako bicykel. Je to skor vacsia a trocha tazsia kolobezka, preto vhodna az pre skolopovinne deti. Kolobezka nema problem uviezt aj dospeleho, jazdi sa na nej rychlo - deti by mali urcite pouzivat aj prilbu. Kolesa su upevnene maticami, maju dostatocne siroke plaste a otacaju sa lahko aj so zatazou. Kolobezka ma aj stojan a na pevnom podklade (chodnik, cesta) stojan kolobezku s prehladom udrzi. Riaditka sa vyskovo nastavuju a upevnuju srobom (klasicky ako na bicykloch). Cena nieje premrstena a s drahsimi modelmi sa tato kolobezka moze v klude porovnavat.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 12.06.2017)

pevna konstrukcia, silne V-Brake brzdy, vacsie nafukovacie kolesa umoznujuce pohodlny prejazd aj po nerovnostiach, vyrobok uvezie aj mna.



Recenzia Disney - zvonček na bicykel

ucel splnil, dieta potesil a nepokazil sa po prvom pouziti...

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.10.2013)

lahko ovladatelny pre male rucky dietata putava farba

trochu zlozitejsia montaz - nedarilo sa nam jednoducho a rychlo zasrobovat 2 malicke sroby



Recenzia Kolobežka WORKER Whizz

Veľká spokojnosť,tovar bol presne opísany.100% spokojnosť aj s dodaním tovaru a takisto som moc spokojná s komunikáciou prostredníctvom emailu.Pri preberaní tovaru bolo všetko v poriadku a aj faktura bola priložená ku kolobežkám.Určite by som odporučila nákup v tomto obchode každému mojemu známemu

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.12.2013)

ľahká manipulácia,nieje vôbec zložitá na poskladanie,pekná farba a aj príjemná cena :)



Recenzia Náhradná sada na kolobežku s kolieskami 100 mm

kvalitny tovar, rychle dorucenie, nizka cena. 100% spokojnost.

Celkové hodnotenie: 10.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.05.2013)

kvalitny tovar, rychle dorucenie, nizka cena. 100% spokojnost.



Recenzia Detská trojkolka s vodiacou tyčou Coccolle Velo

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.10.2021)

Najskôr kočárik, potom trojkolka - výhodná kúpa pre rodičov, ktorí majú športového ducha a chcú niečo svoju ratolesť naučiť nenásilným spôsobom. Dá sa poskladať, takže sa dá pohodlne vložiť do kufra a previesť kam potrebujem. Kolesá EVA mám odskúšané a pre terén, v ktorom bývam, jediné možné riešenie. Nehrkocú, nenadskakujú na nerovnostiach, dobre držia a hlavne sú bezúdržbové. Trojkolka má na riadidlách svetlo a tlačítko na "naštartovanie motora", takže zábava pre každého ;o)

Vyššia hmotnosť produktu, takže pre malého drobca možno ťažšie ovládanie pri samostatnom pedálovaní (nemám zatiaľ odskúšané / potvrdené v praxi) ... ale pri kombinovaných trojkolkách je tento model jeden z tých ľahších.



Recenzia Detská kolobežka s nášľapnou brzdou WORKER Whizz 100 10"

Dcéra sa kolobežke veľmi potešila , výhodou sú široké kolesa , takže jej to ide super . S výberom som maximálne spokojná . Kupovala som ju pre 5 ročnú dcéru .

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.06.2017)

Široké kolesá , lepšia stabilita.



Recenzia Kolobežka WORKER Smurf

Ak porovnám kolobežku čo sa týka ceny a kvality tak je skoro zadarmo. Bežné detské kolobežky stoja okolo 30 euro sa neskutočne oplatila. Nenašli sme zatiaľ žiadne negatívum. Synček má 4 roky, nejazdí veľmi divoko úplne mu to postačí a je na nej veľký frajer :) Bude potrebná ale prilba lebo rýchlosť sa na nej dá nabrať parádna.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.05.2010)

Stabilná konštrukcia Brzda predná aj zadná Penové chrániče proti poraneniu Stojan na kolobežku



Recenzia Kolobežka WORKER Tri

S výrobkom som spokojná

Celkové hodnotenie: 8.0


Autor: (zdroj recenzie WORKER.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.05.2013)



Recenzia Kolobežka Yedoo Mezeq Disc New

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.05.2018)

Kúpili sme ju 8-ročnej dcére. Báli sme sa, či to zvládne, keďže kolobežka je väčšia a určená pre staršie deti. No zvládla to bez problémov, do konca z nej bola nadšená. Vozíme sa na nej celá rodina :-) Určite odporúčam.



Recenzia Kolobežka Spartan X-145

Som spokojná , odporúčam

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.04.2017)

Konštrukcia Vzhľad je super Dobre skladanie Dobré sa jazdí ( myslím tým naše cesty a chodníky :) ) Už prvý deň som dala skúšobné viac kilometrov a na kolobežke nič , teda kolieska vydržia dosť



Zdieľajte článok


Odporúčame kolobežky






Novinky

Náhradné kolieska na kolobežku

Medzi často žiadané príslušenstvo na kolobežky patria aj náhradné kolieska na freestyle kolobežky. Tie sa pri intenzívnom jazdení veľmi rýchlo opotrebujú.

Skladacie kolobežky pre deti i dospelých

Skvelú zábavu zažijete na skladacích kolobežkách. Zvyčajne sa vyrábajú z hliníka, takže sú odolné a pekné na pohľad. Jednoducho ich zložíte a môžete vyraziť do skateparku.

všetky novinky