Kúpiť kolobežku – e-shop

Sprievodca výberom
kolobežiek


Kolobežky  >  Spoznajte výhody freestylovej dirt kolobežky

Spoznajte výhody freestylovej dirt kolobežky

Novinkou na našom trhu sú dirt kolobežky - freestyle kolobežky s veľkými nafukovacími kolesami, na ktorých sa dá jazdiť aj po nespevnených terénnych cestách a v skateparku.

Hlavnou prednosťou dirt kolobežky sú riadidlá otočné o 360 stupňov a povrch upravený proti pošmyknutiu. Skvele sa ovláda vďaka nášľapnej brzde a gripom pre tlmenie otrasov. Nerovnosti terénu hravo zdolá aj vďaka vyvýšenému nášľapu a ľahkej hliníkovej konštrukcii. Uplatní sa aj na BMX trasách, tráve či hline.

Dá sa s ňou robiť veľa trikov skateparkom je vlastne celá príroda!

Dirt kolobežky sú skonštruované pre záťaž, odolné proti poškriabaniu a s pevnými oceľovými riadidlami. S váhou iba 6,5 ​​kg uvezú až 100 kg (vždy si však ponechajte rezervu).


3 hlavné bezpečnostné doplnky dirt kolobežky

Jazda na dirt kolobežke je extrémny šport, preto si k nej nezabudnite zaobstarať doplnky pre zaistenie bezpečnosti:

1. freestyle prilba 

2. cyklo rukavice

3. chrániče kolien a lakťov pre adrenalínové športy

Alternatívne možno dirt kolobežky doplniť o univerzálne predné svetlo. Všetko zakúpite pohodlne na jednom mieste v e-shope s možnosťou pohodlnej výmeny nevyhovujúceho tovaru.

Freestyle dáva kolobežke poriadne zabrať, preto pravidelne kontrolujte jej súčasti a pri opotrebovaní ich včas vymeňte za nové. Mimo sezónu kolobežku skladujte v suchu a tme.

Zdieľajte článok



Odporúčame kolobežky






Ďalšie novinky

Náhradné kolieska na kolobežku

Medzi často žiadané príslušenstvo na kolobežky patria aj náhradné kolieska na freestyle kolobežky. Tie sa pri intenzívnom jazdení veľmi rýchlo opotrebujú.

Skladacie kolobežky pre deti i dospelých

Skvelú zábavu zažijete na skladacích kolobežkách. Zvyčajne sa vyrábajú z hliníka, takže sú odolné a pekné na pohľad. Jednoducho ich zložíte a môžete vyraziť do skateparku.

všetky novinky