Kúpiť kolobežku – e-shop

Sprievodca výberom
kolobežiek


Kolobežky  >  Užite si kolobežkové akcie 2016

Užite si kolobežkové akcie 2016

Pretože sú kolobežky stále populárnejšie, pribúda aj podujatí s nimi spojených. V rôznych mestách sa vo všedné dni konajú napríklad výjazdy po pracovnej dobe alebo dámske jazdy na kolobežkách

Tiež kalendár akcií pre kolobežky na leto a jeseň 2016 je úplne plný. Zverejňuje ho server Kolobežka a ja

Vyberáme 5 tipov:

25.-26. 6. 2016: Plzeň, Zlatá kolobežka 2016 - MČR v kolobehu, preteky pre verejnosť. Rollo liga 3. kolo - dlhý závod, kritérium, štafety.

3. 7. 2016: Hranice v Čechách, 6. ročník 1000 Miles Adventure - 1 000 míľ (500 míľ) naprieč Česko-Slovenskom - závod pre bikerov, bežcov, chodcov, kolobežkárov a všetkých, čo sa pohybujú vlastnou silou. Stanovený je len štart a cieľ a trasa prírodou, ktorú musí pretekári dodržať. Kedy a kde spí, kedy idú, čo jedia, je len na nich.

22.-31. 7. 2016: Lanterna - Istria - Chorvátsko, Dovolenka pri mori s jogou a kolobežkami. Týždenný pobyt pri mori s Ivetou a Martinom Komárovými v športovom areáli s množstvom zelených trávnikov, ihrísk a cvičebných plôch, s upraveným asfaltovým okruhom vhodným pre behanie či jazdy na kolobežke. Dvakrát denne si zacvičíte jogu, s Martinom môžete naviac vyskúšať fitness jazdu na kolobežke.

6. 8. 2016: Police nad Metují, Pochod a detský deň - nová multišportová akcia, na ktorej kolobežky nebudú chýbať! Miestne info centrum ponúka aj požičovňu kolobežiek.

10. 9. 2016: Rožnov pod Radhoštěm, Masarykovo námestie - Rožnov, mesto kolobežiek. Pokus o zápis do knihy rekordov - koľko kolobežkárov so svojimi strojmi sa zíde na jednom mieste? Kolobežkové preteky pre deti i dospelých, kultúrny program.

Moderné kolobežky - zábava pre všetky generácie

Kolobežky sú vynikajúce športové náradie aj dopravný prostriedok nielen pre deti. Dnes na nich jazdia zástupcovia všetkých generácií a nemôžu si ich vynachváliť.

Jazda na kolobežkách je zábava aj posilňovanie v jednom. Umožňuje príjemným spôsobom zvýšiť fyzickú i psychickú kondíciu. Kolobežky sa hodia pre kondičné spaľovanie tukov aj pre doplnkový tréning vrcholových športovcov. Sú jendoducho univerzálne a kedykoľvek k dispozícii.

Pri výbere kolobežky treba zohľadniť vek, výšku a hmotnosť budúceho užívateľa. Zvoliť môžete kolobežky s nafukovacími kolesami, skladacie alebo freestyle kolobežky s malými hliníkovými kolesami.

Zdieľajte článok



Odporúčame kolobežky






Ďalšie novinky

Náhradné kolieska na kolobežku

Medzi často žiadané príslušenstvo na kolobežky patria aj náhradné kolieska na freestyle kolobežky. Tie sa pri intenzívnom jazdení veľmi rýchlo opotrebujú.

Skladacie kolobežky pre deti i dospelých

Skvelú zábavu zažijete na skladacích kolobežkách. Zvyčajne sa vyrábajú z hliníka, takže sú odolné a pekné na pohľad. Jednoducho ich zložíte a môžete vyraziť do skateparku.

všetky novinky