Kúpiť kolobežku – e-shop

Sprievodca výberom
kolobežiek


Kolobežky  >  Detské kolobežky s nafukovacími kolesami

Detské kolobežky s nafukovacími kolesami

Kolobeh je pre deti zábavou a pritom ideálnym športom - posilňujú vďaka nemu celé telo a naberajú fyzickú kondíciu. Výber kolobežky podmieňuje vek, výška a hmotnosť budúceho užívateľa. Deťom je k nej rozhodne doporučovaná aj prilba a chrániče.

Kolobežky a všetko príslušenstvo k nim sa vyrába vo veľkom množstve atraktívnych farieb a vzorov. Najširšiu ponuku spoľahlivo otestovaných detských kolobežiek na slovenském trhu má značka Worker. Medzi tie veľa obľúbené patria modely s nafukovacími kolesami, pretože výborne zvládajú ako rovný povrch, tak mierny terén.

Kolobežky Worker Rodez, Dalai New

Pre deti zhruba od štyroch do desiatich rokov, vážiace najviac 60 kilogramov, je určená červená, fialovo-biela alebo modro-zelená kolobežka Worker Rodez. Na modeli Dalai New sa môžu preháňať aj pätnásťročné teenageri, a obaja zaobstaráte v akcii e-shopu inSPORTline okolo dvoch tisíc korún.

Model Yedoo Wzoom pre deti i dospelých

Prioritne pre deti od šiestich rokov je určená kolobežka Yedoo Wzoom s dvanáctipalcovými nafukovacími kolesami, ale skúsenosti ukázali, že tento model spokojne využívajú aj dospelí, alebo sa ním vybavujú celej rodiny. Má totiž nosnosť až 100 kilogramov a veľmi priaznivú cenu.

 

Zdieľajte článok



Odporúčame kolobežky






Ďalšie novinky

Náhradné kolieska na kolobežku

Medzi často žiadané príslušenstvo na kolobežky patria aj náhradné kolieska na freestyle kolobežky. Tie sa pri intenzívnom jazdení veľmi rýchlo opotrebujú.

Skladacie kolobežky pre deti i dospelých

Skvelú zábavu zažijete na skladacích kolobežkách. Zvyčajne sa vyrábajú z hliníka, takže sú odolné a pekné na pohľad. Jednoducho ich zložíte a môžete vyraziť do skateparku.

všetky novinky