Kúpiť kolobežku – e-shop

Sprievodca výberom
kolobežiek


Kolobežky  >  Kolobežky pre dospelých - výpredaj

Kolobežky pre dospelých - výpredaj

Sezóna je v plnom prúde, cesty plné ľudí na najrôznejších kolieskach, a tak sme sa v e-shope inSPORTline rozhodli vyčistiť sklady. Pozor, odchádzajú od nás báječné kolobežky - a stojí menej ako 70 eur!

Zaujal vás typ Yedoo Wzoom s dvanáctipalcovými nafukovacími kolesami? Nosnosť tejto kolobežky je 100 kilogramov. Môže sa hodiť deťom na cesty do školy, ale aj ich rodičom. Vyrába sa v mnohých farebných variantoch.

V rovnakej kategórii, len s väčšími kolesami, je ďalšia obľúbená kolobežka - Worker Lion. Pani Naďa sa pre ňu rozhodla v 64 rokoch, a nemôže si ju vynachváliť. Rovnako nadšená je z nej aj deväťročná dcéra pani Jitky.

Nakúpte cez mobil - ušetríte čas, námahu a nervy

Kolobežka je vskutku univerzálny dopravný prostriedok pre každú situáciu. Navyše nie je nič jednoduchšie, než si ju na www.insportline.sk kúpiť napríklad cez mobil, keď nejakú peknú zrovna vonku uvidíte a rýchlo sa rozhodnete. Doprava je zdarma, záruka dva roky, a platiť môžete prevodom, Moneybookers, online kartou alebo dobierkou.

 

Zdieľajte článok



Odporúčame kolobežky






Ďalšie novinky

Náhradné kolieska na kolobežku

Medzi často žiadané príslušenstvo na kolobežky patria aj náhradné kolieska na freestyle kolobežky. Tie sa pri intenzívnom jazdení veľmi rýchlo opotrebujú.

Skladacie kolobežky pre deti i dospelých

Skvelú zábavu zažijete na skladacích kolobežkách. Zvyčajne sa vyrábajú z hliníka, takže sú odolné a pekné na pohľad. Jednoducho ich zložíte a môžete vyraziť do skateparku.

všetky novinky