Kúpiť kolobežku – e-shop

Sprievodca výberom
kolobežiek


Kolobežky  >  Zoznámte sa s trojkolobežkou

Zoznámte sa s trojkolobežkou

Do kategórie freestyle sa radí podmanivá novinka - trojkolobežka, pripomínajúce svojím pohybom surfovanie alebo lietanie. Je určená pre deti od 5 rokov a váhu do 65 kilogramov.

Systém jazdy na trojkoloběžce spočíva v rotácii bokov, ktoré ju rozhýbu do kĺzavého štýlu, surfingu v uliciach, skoro letu, proste báječné zábavy. Vďaka zliatinové konštrukcii a moderným materiálom kolobežka váži iba 5,6 kilogramov, takže sa dá skutočne dobre ovládať.

K bezpečnosti jazdcov výrazne prispieva brzda predného kolesa na riadidlách pre jednoduché zastavenie a brzdné konzoly v zadnej časti, zabraňujúca prepadnutiu dozadu.

Nezabudnite deťom k trojkoloběžce zabezpečiť aj prilbu a chrániče. Dnes už je na trhu veľký výber atraktívnych vzorov. Radosť im urobíte aj zvončekom s 3D motívom, ktorý sa hodí na každé bicykel a kolobežku. A potom už môžete ratolesť v kľude pustiť na u-rampu, nacvičovať triky, vyblázniť sa!

Trojkolobežka WORKER Fliker 3

Zdieľajte článok



Odporúčame kolobežky






Ďalšie novinky

Náhradné kolieska na kolobežku

Medzi často žiadané príslušenstvo na kolobežky patria aj náhradné kolieska na freestyle kolobežky. Tie sa pri intenzívnom jazdení veľmi rýchlo opotrebujú.

Skladacie kolobežky pre deti i dospelých

Skvelú zábavu zažijete na skladacích kolobežkách. Zvyčajne sa vyrábajú z hliníka, takže sú odolné a pekné na pohľad. Jednoducho ich zložíte a môžete vyraziť do skateparku.

všetky novinky