Kúpiť kolobežku – e-shop

Sprievodca výberom
kolobežiek


Kolobežky  >  Kolobežka Yedoo - pre deti aj dospelých

Kolobežka Yedoo - pre deti aj dospelých

Známe kolobežky YEDOO sú tu pre deti aj dospelých. Originálne prevedenie z ních robí skvelý darček!

Kolobežku YEDOO vyrába renomovaná spoločnosť Intrea v niekoľkých prevedeniach. Určené sú pre všestranné jazdenie - do terénu aj na ceste, pre deti, teenagerov a dospelých.

Niekoľko typov, spoločná kvalita

Každá kolobežka Yedoo sa vyznačuje kvalitným prevedením - HI-Ten oceľ a ľahké hliníkové ráfiky sú predpokladom pre ľahkú kolobežku (okolo 9 kg napr pre verziu s 16 palcovým predným kolesom). Kvalitné sú tiež V-Brake brzdy.

Kolobežka Intrea YEDOO Four

Na obrázku je Kolobežka Intrea YEDOO Four, ktorú kúpite za cenu okolo 100 eur. Táto kolobežka má 16-tich a 12-palcové koleso a je vhodná do terénu aj na ceste.

Skvelá pre teenagerov je kolobežka Yedoo Ox 12 "- V brake s 12-palcovými kolesami, ktorá je super do terénu aj pre náročnejšie spôsob jazdy. Cenovo vyjde obdobne ako verzia Four.

O značke kolobežiek Yedoo

"Yedoo je skrátka symbolom našej vášne pre pohyb na dvoch kolesách, o ktorú sa s radosťou delíme is Vami." To povedal Dan Pilát, šéf značky Yedoo, ktorá sa dnes predáva už v 22 krajinách sveta a existuje 13 rokov. Meno Yedoo vzniklo zo zvolanie "Jedůůůů", ktoré môžete počuť od kolobežkárov pri jazde z kopca.

Na kolobežkách Yedoo sa dnes preháňajú aj hrdinovia slávneho Štvorlístka.

Zdieľajte článok



Odporúčame kolobežky






Ďalšie novinky

Náhradné kolieska na kolobežku

Medzi často žiadané príslušenstvo na kolobežky patria aj náhradné kolieska na freestyle kolobežky. Tie sa pri intenzívnom jazdení veľmi rýchlo opotrebujú.

Skladacie kolobežky pre deti i dospelých

Skvelú zábavu zažijete na skladacích kolobežkách. Zvyčajne sa vyrábajú z hliníka, takže sú odolné a pekné na pohľad. Jednoducho ich zložíte a môžete vyraziť do skateparku.

všetky novinky