Kúpiť kolobežku – e-shop

Sprievodca výberom
kolobežiek


Kolobežky  >  Aké kolobežky pre deti?

Aké kolobežky pre deti?

Ako vybrať kolobežku, ktorá určite poteší vaše dieťa?

Čo myslíte, podľa čoho si vyberie kolobežku vaše dcérka? No jasne, podľa jej vzhľadu. Aj preto sa tak dobre predávajú kolobežky s motívmi známych postáv z kreslených televíznych seriálov, alebo detských časopisov.

Kolobežka Hello Kitty

Na fotke ju možno spoznávate - kolobežka Hello Kitty, známa kreslená postavička pôvodom z Japonska, ktorú nájdete na všetkom možnom, od tričiek až po školské tašky. Ideálny pre malé slečny.

A čo kolobežka pre chlapca?

Chlapci chcú na kolobežkách hlavne poriadne vyčíňať. Doprajte im freestyle skladacie kolobežky. Trebárs tie od JD BUG sú veľmi obľúbené. Sú ľahučké, rýchlo sa skladajú a ľahko prenášajú. A sú vhodné pre deti už od 8 rokov (a mimochodom sa na nej prejdú aj teenageri, alebo dospelí :-)

Nezabudnite na bezpečnosť

Pri výbere kolobežky pre deti vyžadujte certifikáty bezpečnosti - normy EN-71 nemeckej skúšobne TÜV NORD a ASTM Internacional. Takto označené kolobežky sú bezpečné, nemajú žiadne ostré hrany a bez problémov sa ovládajú.

Vyplatí sa kúpiť deťom aj prilbu na kolobežku.

Zdieľajte článok



Odporúčame kolobežky






Ďalšie novinky

Náhradné kolieska na kolobežku

Medzi často žiadané príslušenstvo na kolobežky patria aj náhradné kolieska na freestyle kolobežky. Tie sa pri intenzívnom jazdení veľmi rýchlo opotrebujú.

Skladacie kolobežky pre deti i dospelých

Skvelú zábavu zažijete na skladacích kolobežkách. Zvyčajne sa vyrábajú z hliníka, takže sú odolné a pekné na pohľad. Jednoducho ich zložíte a môžete vyraziť do skateparku.

všetky novinky