Kúpiť kolobežku – e-shop

Sprievodca výberom
kolobežiek


Kolobežky  >  Lacné a efektívne chudnutie? Na kolobežke!

Lacné a efektívne chudnutie? Na kolobežke!

Pravidelný kolobeh možno s úspechom využiť tiež k rýchlemu schudnutiu. Tí, ktorí ho skúsili, zhodili počas niekoľkých mesiacov aj 10 kg. 

Základný nástroj tohto športu, teda kolobežka, je navyše napríklad v porovnaní s kolesom alebo mnohými modelmi kolieskových korčúľ naozaj lacnou záležitosťou.

A čo poteší najviac, jazda na kolobežke je výnimočná tým, že sú pri nej dokonale posilňované nohy, ruky, chrbát aj brucho. Oproti tomu cyklistika zapája väčšinou len nohy a chrbát. Kolobežka je teda skvelý pomocník aj pre tých, ktorí sedia celé dni za počítačom, a potrebujú riešiť problémy s bolesťou chrbta.

Kolobežka, ako efektívny prostriedok na dosiahnutie štíhlej línie, má ešte ďalšie klady: ľahkú skladovateľnosť, údržbu a prepravu. Pre voľný a jednoduchý pohyb, ktorý umožňuje v podstate v každom teréne, je kolobeh stále častejšie vyhľadávanou aktivitou všetkých generácií.

Zdieľajte článok



Odporúčame kolobežky






Ďalšie novinky

Náhradné kolieska na kolobežku

Medzi často žiadané príslušenstvo na kolobežky patria aj náhradné kolieska na freestyle kolobežky. Tie sa pri intenzívnom jazdení veľmi rýchlo opotrebujú.

Skladacie kolobežky pre deti i dospelých

Skvelú zábavu zažijete na skladacích kolobežkách. Zvyčajne sa vyrábajú z hliníka, takže sú odolné a pekné na pohľad. Jednoducho ich zložíte a môžete vyraziť do skateparku.

všetky novinky